Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Farum Big Band

Tidspunkt: lørdag d. 22. juni 2019 kl. 14:00

Et swingene Big band der formår at komme ud over scenekanten og få folk op af stolene.

Farum Big Band er på mange måder en alsidig sag. Vi har over 40 års erfaring, men orkesteret består både af yngre og ældre jazz entusiaster og dirigeres af saxofonist og komponist Aske Drasbæk.
Musikken er også dejligt varieret med en fin balance mellem vokal- og instrumentaljazz, i et repertoire der rummer såvel klassisk Basie/Sinatra swing som funk, pop og latin numre af kendte komponister og arrangører.
Med vores egen Nat "Kim" Cole ved mikrofonen og et hav af gode solister er der garanti for en lækker oplevelse der vækker smil og appellerer til både dans og afslapning.

Lige mellem Vejby og Rågeleje finder du idylliske firelængede Gundekildegaard, hvor vi inviterer indenfor til jordbærhygge. I vores gårdbutik har vi smagsprøver på alle vores produkter og nyplukkede jordbær. Vi har næsten alt, hvad hjertet begærer. Om du har lyst til Rokkedysse is, en bærsmoothie eller god gammeldags kaffe og kage (en jordbærtærte, måske?), så serverer vi med et smil. I kan sætte jer sammen i kaffestuen eller gå udenfor og nyde den danske sommer og udsigten over jordbærmarkerne.

Bærjazz er bedst

Del arrangementet på de sociale medier:

Der er fri entré til arrangementet og dermed ingen billettering.