Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Tisvilde Jazz Festival 21.-23. juni 2019

I Tisvilde er der masser af dejlige oplevelser for alle. Især når Tisvilde Jazz Festival slår sig løs med et stjernespækket program med såvel danske som internationale navne på plakaten.

Kom til Tisvilde og brug tre dage sammen med familie eller venner og hør lækker jazz. Mens I er her er der masser at tage sig til – vi har strand, skov, dejlige restauranter, havkajakudlejning, skønne butikker og kunstgallerier og så meget andet, at tre dage måske er for lidt, når man også skal nå fantastiske jazzfester fredag og lørdag aften og brunchjazz og frokostjazz både lørdag og søndag. Tisvilde vil swinge i jazz i denne weekend.

Det hele foregår indenfor gåafstand så man lige kan smutte til det næste og så man nemt kommer hjem i kassen når festen er forbi.

Alle kræfter i Tisvilde samarbejder om at gøre denne weekend til en oplevelse, og hvis du ikke er til en mountainbiketur i Tisvilde Hegn så kan du tage dig et friskt havbad.

Når I booker jeres jazzbilletter til de enkelte arrangementer kan I samtidig booke overnatning på vores dejlige hoteller og pensionater eller finde et sommerhus eller Bed&Breakfast. I kan naturligvis også tjekke ind på alle de andre aktiviteter der er i byen.

I Tisvilde er livet skønt -  og vi glæder os til en fantastisk weekend med jer!

Ingen aktive events

Der er ingen aktive events at vise lige nu.