Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Claudia Campagnol

Tidspunkt: fredag d. 21. juni 2019 kl. 19:00

Masser af rosende anmeldelser og ord drysser ud over Claudia Campagnol fra hendes koncerter, som både er i London, Jazzhouse Montmartre, The Standard, etc. Foruden hendes gyldne stemme og stortalent for piano, komponerer og producerer hun samtidig. Hun har samarbejdet med internationale topartister som Stevie Wonder, John Blackwell (trommeslager for Prince), Peter Bernstein, Nils Landgren, etc. Claudia Campagnol er svær at sætte i bås, men hun er helt uden tvivl et af Danmarks største, unge talenter på jazzscenen – med en bred crossover appeal. Claudias sound er varm og soulet med inspiration fra pop og R&B, men samtidig med en fængslende dynamik og en klar jazzreference, hvor hun både demonstrerer sit imponerende talent for improvisation og for vokalarrangementer.

Det bliver en skøn aften når Bistroen tænder de levende lys og grillen og du får en lækker grillmenu med hvad der hører til og vi skal have skøn jazz til dessert!

Del arrangementet på de sociale medier:

Adgang u. spisning

DKK 125,00

+ gebyr DKK 7,25

Adgang m. spisning

DKK 295,00

+ gebyr DKK 8,95