Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Cæcilie Norby & Jacob Fischer

Tidspunkt: lørdag d. 22. juni 2019 kl. 19:00

CÆCILIE NORBY I INTIMKONCERT PÅ RABARBERGAARDEN I HOLLØSE

Landsbyerne lever i den grad i Gribskov. Lørdag d. 22. juni 2019 kan du nemlig opleve den internationale Scandinavian Vocal Queen Cæcilie Norby på Rabarbergaarden i landsbyen Holløse.

Cæcilie Norby har igennem sin karriere været skelsættende og banebrydende mht. at navigere på tværs af musikalske genrer. Hun kan det hele, lige fra pop, rock, klassisk til Jazz formår hun på sublim vis at forene genrene i et helstøbt troværdigt udtryk. I hendes karriere, som spænder over 25 år, har hun fortolket og bevæget sig indenfor en musikalsk sfære, som ikke hæfter sig ved afgrænsningerne, men ved mulighederne i musikken.

Hun anses for at være én af Europas vigtigste vokalister på den rytmiske scene, og har sunget med mange af de største stjerner verden over. Med rette, er hun i udlandet blevet tildelt kendenavnet "The Scandinavian Vocal Queen". Hendes stemme kan spænde fra det romantiske til prosaiske, fra det sårbare til det kraftfulde, og hele tiden er hendes improvisatoriske evner fremragende.

Nu får du en helt unik mulighed for en særlig aften med det allerbedste fra den musikalske og gastronomiske verden, når Cæcilie Norby slår tonen an på Rabarbergaarden i Holløse. Aftenen starter kl. 19 med velkomst bobler og med den første servering fra køkkenchef Thomas Køster og hans team. Herefter sættes der til bords og der serveres en to-retters menu, tilrettelagt ud fra alt det der spirer på Rabarbergaardens økologiske marker, det der går i foldene og de fisk der er i havet blot få kilometer væk.

Ved 21-tiden er der koncert hvor Cæcilie Norby får fornemt selskab af Jacob Fischer på guitar. Hans eminente guitarspil har vagt respekt og anerkendelse over hele verden. Herhjemme slog han for alvor sit navn fast da han blev medlem af Svend Asmussens kvartet.

Publikum kan se frem til en intim koncert af verdensklasse, hvor repertoiret vil byde på diverse numre fra Cæcilie Norby’s musikalske skattekammer.

Prisen er kr. 1.250.-/pers. For velkomst, middag og intimkoncert. Drikkevarer afregnes derudover.

Del arrangementet på de sociale medier:

Adgang m. spisning

DKK 1.250,00