Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Kjeld Lauritsen All Stars

Tidspunkt: fredag d. 21. juni 2019 kl. 19:00

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer og regnes for at være Danmark ukronede konge på dette fantastiske instrument.

Kjeld Lauritsen turnerer flittigt over hele Skandinavien og havde i mange år bandet ”The Organizers”  sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell.

Til denne koncert har Kjeld Lauritsen samlet et super fedt og rå-swingende hold med nogle af landet bedste musikere. I front for hele bandet står soul soul-jazz sangeren Niels H P, som har en af de mest markante stemmer i dansk soul. Han er altid en fornøjelse at opleve. Der er garanti for spilleglæde, stærke backbeats, intelligente harmonier og komplekse grooves.

På saxofon præsenteres Michael Blicher, der for ca. fem år siden vagte international opmærksomhed, da han dannede en trio sammen med den verdensberømte trommeslager Steve Gadd.

Guitaristen Regin Fuhlendorf, der bla også spiller med Mads Mathias og Six City Stompers, er kendt for et super lækkert, altid swingende og elegant guitarspil.

Trommeslageren Kristian Leth er blandt de mest efterspurgte i Skandinavien og er ofte på turne og i studiet med navne som Scott Hamilton, Ulf Wakenius, Claire Martin og en lang række andre store internationale navne.

Når du først har nydt den lækre pensionatmenu fra Kildegaards fantastiske køkken og så bagefter skal swinge resten af aftenen med Kjeld Lauritsen All Stars - så bliver det en en uforglemmelig aften. 

Vi spiser kl. 19 og musikken går på ved 21-tiden.
Skal du have et værelse på Kildegaard så klik her: http://www.kildegaard-tisvildeleje.dk/priser

Del arrangementet på de sociale medier:

Adgang u. spisning

DKK 275,00

+ gebyr DKK 8,75

Adgang m. spisning (FÅ BILLETTER)

DKK 575,00

+ gebyr DKK 11,75