Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

100-timers yogalæreruddannelse

Time: Monday 28. September 2020 at 09:00 - Saturday 31. October 2020 at 17:00
Registration ends Monday 28. September 2020 at 08:59

100-timers yogalæreruddannelse med Simon Krohn.

Det er SÅ fedt at undervise yoga, og i 14 år har Simon uddannet yogalærere i dette fantastiske håndværk. Uddannelsen har udviklet sig gennem årene, og Simon er stolt af at tilbyde denne intensive 100-timers yogauddannelse, som (meget) effektivt giver deltagerne de fundamentale redskaber til at undervise sikre og kraftfulde yogaklasser. Selvom uddannelsen selvfølgelig vil ”smage” af Simon, så kan uddannelsen bruges til at undervise forskellige typer af yoga fra det mest indadvendte til det mest sveddryppende.

Uddannelsen bliver undervist på dansk.

Download pdf 

PRAKTISK INFO
Datoer: Den 28. september-1. oktober + 12.-15. oktober + 26.-31. oktober, 2020
Pris: 15.500 kr. (kan betales i 2 rater.)

BETINGELSER
Der er som regel stor efterspørgsel på uddannelsen, og den plejer at blive udsolgt cirka et halvt år før, uddannelsen begynder. Det er selvsagt festligt, men desværre oplever vi, at der er en del, som afmelder sig i sidste øjeblik. Selvom der er en lang venteliste, så er det ikke muligt at afsætte alle pladserne, hvis alle afmelder sig i sidste øjeblik. Derfor har NOR: lavet følgende vilkår for afmelding:

  • Hvis du afmelder dig før den 1. august, får du altid det fulde beløb refunderet.
  • Hvis du afmelder dig i løbet af perioden 1. august til 31. august, får du kun halvdelen af beløbet refunderet, medmindre vi kan sælge din plads, for så får du selvfølgelig hele beløbet tilbage.
  • Hvis du afmelder dig efter den 31. august, får du intet refunderet, medmindre vi kan sælge din plads, for så får du selvfølgelig hele beløbet tilbage.

Du er altid velkommen til at sælge din plads videre på egen hånd, og på NOR: vil vi altid gøre, hvad vi kan for at sælge din plads, hvis du bliver nødt til at afmelde dig.

Share the event on social media:

Participants

DKK 15.500,00