Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Arrangementer og billetsalg

Velkommen til Løvenholm Gods.

På denne side kan du købe dagsjagtpladser på trykjagtarrangementer på Løvenholm Gods. Pladserne sælges efter "først-til-mølle-princippet". I jagtsæsonen 2020/2021 var der udsolgt på alle jagter.

Du vil kan læse mere information om de enkelte jagtarrangementer, ved at vælge det ønskede arrangement i listen herunder. 

Salget til de enkelte jagtarrangementer åbner d. 16. maj 2021 kl. 00.00.  

Corona-forbehold: Såfremt jagterne ikke kan afholdes lovligt og under hensyntagen til myndighedernes anbefalinger, tilbagebetales det fulde beløb ved en eventuel aflysning.            

                  

 

Vildtforvaltning på Løvenholm Gods

I 2018 blev der oprettet jagtvæsen på Løvenholm ifbm. et omfattende strategiskifte for godsets samlede vildtforvaltning.   Vildtforvaltningen har til formål, at sikre en sund hjortevildtbestand, som samtidig muliggør en rentabel godsdrift, med et acceptabelt niveau af afgrødeskader på land- og skovbrug.

Strategiændringen er nu begyndt at vise sin virkning, idet skadesniveauet på jordbruget er reduceret betydeligt. Årsagen hertil er kompleks, men færre forstyrrelser og effektive jagter er betydelige faktorer. Her 3 år efter strategiskiftet er vildtbestanden således lidt mindre end den tidligere har været, men bestanden er sund og ønskes bibeholdt på det nuværende bæredygtige niveau, som også muliggør en bæredygtig afskydning. 

Som konsekvens af ovenstående er priserne i år blevet justeret, således der også fremadrettet er sammenhæng mellem kvaltitet og pris på de udbudte dagsjagter.

Selve jagtudøvelsen er kun en mindre del af den samlede vildtforvaltning, som også inkludererer vedligehold og anlæg af fodermarker, sikring af forstyrrelsesfrie områder og koordinering af forstyrrelser.

Løvenholm Gods driver eget jagtvæsen på ca. 1.300 ha, hvorfra der sælges dagjagtpladser og enkelte trofædyr. Jagten på godsets øvrige jorde er udlejet,  men forvaltes i tæt samarbejde mellem jagtlejere og godsets Vildtforvalter.  

Har du spørgsmål til dagsjagtkonceptet, eller ønsker du at booke jagtoplevelser for et større eller mindre selskab er du altid velkommen til at kontakte Vildtforvalter Kristian Stenkjær på Tlf. 2393 3131 eller email ks@lovenholm.dk