Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Arrangementer og billetsalg

Velkommen til Løvenholm Gods.

På denne side kan du købe dagsjagtpladser på trykjagtarrangementer på Løvenholm Gods. Pladserne sælges efter "først-til-mølle-princippet". I jagtsæsonen 2019/2020 var der udsolgt på alle jagter.

Du vil kan læse mere information om de enkelte jagtarrangementer, ved at vælge det ønskede arrangement i listen herunder. 

Salget til de enkelte jagtarrangementer åbner d. 16. maj 2020 kl. 00.00.  

Corona-forbehold: Såfremt jagterne ikke kan afholdes lovligt og under hensyntagen til myndighedernes anbefalinger, tilbagebetales det fulde beløb ved en eventuel aflysning.            

                  

 

Vildtforvaltning på Løvenholm Gods

Dagsjagtpladserne sælges som et led i godsets samlede vildtforvaltning.  Vildtforvaltningen har til formål, at sikre en sund hjortevildtbestand, som samtidig muliggør en rentabel godsdrift, med et acceptabelt niveau af afgrødeskader på land- og skovbrug.

Selve jagtudøvelsen er kun en mindre del af den samlede vildtforvaltning, som også inkludererer vedligehold og anlæg af fodermarker, sikring af forstyrrelsesfrie områder og koordinering af forstyrrelser.

Løvenholm Gods driver eget jagtvæsen på ca. 1.300 ha, hvorfra der sælges dagjagtpladser og enkelte trofædyr. Jagten på godsets øvrige jorde er udlejet,  men forvaltes i tæt samarbejde mellem jagtlejere og godsets Vildtforvalter.  

Har du spørgsmål til dagsjagtkonceptet, eller ønsker du at booke jagtoplevelser for et større eller mindre selskab er du altid velkommen til at kontakte Vildtforvalter Kristian Stenkjær på Tlf. 2393 3131 eller email ks@lovenholm.dk

                           

Ingen aktive events

Der er ingen aktive events at vise lige nu.