Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Arrangementer og billetsalg

Velkommen til Løvenholm Gods.

På denne side kan du købe dagjagtpladser på trykjagtarrangementer på Løvenholm Gods. Pladserne sælges efter "først-til-mølle-princippet". Salget til de enkelte jagtarrangementer vil åbne, på det annoncerede tidspunkt.   

Du kan læse mere information om de enkelte jagtarrangementer, ved at vælge det ønskede arrangement i listen herunder.

 

Vildtforvaltning på Løvenholm Gods

Dagjagtpladserne sælges som et led i godsets samlede vildtforvaltning.  Vildtforvaltningen har til formål, at sikre en sund hjortevildtbestand, som samtidig muliggør en rentabel godsdrift, med et acceptabelt niveau af afgrødeskader på land- og skovbrug.

Selve jagtudøvelsen er kun en mindre del af den samlede vildtforvaltning, som også inkluderere vedligehold og anlæg af fodermarker, sikring af forstyrrelsesfrie områder og koordinering af forstyrrelser.

Løvenholm Gods driver eget jagtvæsen på ca. 1.300 ha, hvorfra der sælges dagjagtpladser og enkelte trofædyr. Jagten på godsets øvrige jorde er udlejet,  men forvaltes i tæt samarbejde mellem jagtlejere og godsets Vildtforvalter.  

Har du spørgsmål til dagjagtkonceptet, eller ønsker du at booke jagtoplevelser for et større eller mindre selskab er du altid velkommen til at kontakte Vildtforvalter Kristian Stenkjær på Tlf. 2393 3131 eller email ks@lovenholm.dk

Trykjagt på Løvenholm Gods

Lørdag d. 8. december 2018 kl. 07:30
Skovskolen Eldrupgaard
Fra DKK 5.000,00
Trykjagtsarrangement på kron- og dåvildt incl. forplejning.

Trykjagt på Løvenholm Gods

Mandag d. 14. januar 2019 kl. 08:00
Skovskolen Eldrupgaard
Fra DKK 5.000,00
Trykjagtsarrangement på kron- og dåvildt incl. forplejning.