Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Arrangementer og billetsalg

Velkommen til B3B Basket's site for arrangementer og billetsalg. Vælg dit arrangement i listen herunder.

Bliv medlem af B3B

Velkommen til B3B Basket . Vi er glade for at kunne byde dig velkommen i en basketklub, hvor der plads til både piger og drenge. Til nybegyndere og til øvede. Og til elitespillerne. Vi lægger vægt på godt kammeratskab og en god tone alle imellem. Det skal være sjovt og energiskabende at være sammen om at dyrke vor fælles interesse: Basket.
Du kan enten vælge blot at betale indmeldelsesbegyret på 25 kr. plus adm.gebyret - eller melde dig direkte ind på det hold, som du gerne vil gå på og betale den første kontingentperiode (3 mdr.)
Du skal huske at udfylde alle rubrikker - det kræver kommunen for at vi bl.a. kan få haltider.

Når du har betalt - enten via netbank eller mobilepay, så får du en kvittering/medlemskort tilsendt pr. e-mail. Bemærk, at dit kontingent opkræves automatisk via din netbank/mobilepay. Det gør det lettere for alle parter, så vi undgår at bruge tid og ressourcer på at sende kontingtopkrævninger ud hver tredie måned.

Ingen aktive events

Der er ingen aktive events at vise lige nu.