Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

#HowToVMD

Tidspunkt: søndag d. 18. marts 2018 kl. 16:00 - søndag d. 18. marts 2018 kl. 17:40

Basarmen er passé, cha cha cha, vals og tango – hvad er det egentlig det går ud på?

VM Dans præsenterer

How to VMD 
- kun for unge

Hvornår: Søndag d. 18. marts 2018
Varighed: Et hold varer 1 time og 40 min.
Tidspunkt: Kl. 16.00 – 17.40

Pris: DKK 190 pr. par (2 personer).

Muligvis har du en Disney prinsesse gemt i maven, som drømmer om at blive ført rundt på dansegulvet, eller måske vil du gerne lære at mestre en rigtig svingom. Eller også har du mest af alt lyst til at have en fest med dans, god musik og en hyggelig stemning.

Dansestudiet VM Dans Aarhus giver dig nu muligheden for at lære at danse de kendte danse fra tv, imens du er omgivet af en masse andre unge i alderen 18-30 år. VM Dans omfavner mange forskellige dansestilarter. Der er selvfølgelig hold på danseskolen til alle aldre, køn og niveau. Dette er et specielt og nyt event, fordi det netop kun henvender sig til danseglade unge.

Eventet er for alle unge – også dig som ALDRIG har danset før.

How To VMD lærer dig trin for trin de forskellige danse helt fra basis, så ALLE kan følge med. How To VMD har fokus på at have det sjovt, imens man bruger tid sammen på en anderledes måde og lærer nogle nye dance moves. I vil stifte bekendtskab med fire forskellige danse i løbet af eventet.

Instruktørerne

Maiken Ahrenkiel og Anders G. Jensen er begge tidligere sportsdansere, og har mange års danseerfaring inden for flere forskellige dansestilarter. I dag er de begge studerende i Aarhus, men dansen har stadigvæk særlig stor betydning i deres hverdag. De brænder for at undervise i dans, og de har ry for at skabe en underholdende, hyggelig og absolut festlig stemning i dansesalen. Med de to som instruktører garanterer vi masser af smil på læben og godt humør!
Tag din kollega, ven, kæreste eller søster/bror med under armen og så ses vi!

Vi glæder os til at se Jer!

#HowToVMD
#VMdans

OBS:

Det er kun muligt at tilmelde sig som par.

Billetterne sælges efter ’først til mølle’ princippet og købet er bindende.

Ved for få tilmeldinger forbeholder VM Dans sig retten til at aflyse eventet og købte billetter vil i så fald blive refunderet

Transportmuligheder

Det er gratis parkering foran danseskolen

Buslinjerne 14, 111, 112, 114 kører lige til døren, 3A og 6A holder tæt på.

Adgangsbillet

DKK 190,00

+ gebyr DKK 5,95