Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Gallafest 2018

Aftenmenu

Aftenmenu for voksne

Forret på tallerken
Serveres ved bordene under aftenens program

  • MIB’s koldrøgede laks, hjemmelavet rygeostecreme, syltede agurker i dildolie, salturt & sprødt brød

Hovedret
Serveret "to share" ved bordene (ca. kl. 21.00)

  • Kalv ved 57grader med citron & sezchuan peber
  • Nye kartofler vendt med brunet smør, skalotter og persille
  • Nye danske gulerødder vendt med egen juice, estragon og midsommerost
  • Salat på grillede asparges, radiser, frisee og ristede mandler
  • Kølig sauce på økologisk yoghurt og danske hvide asparges
  • Serveres med surdejshvedebrød og paste på persille og solsikkekerner

Efter maden
Fra baren på halgulvet

  • Kaffe/te