Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Saturday night disco-Café for voksne

Tidspunkt: lørdag d. 7. april 2018 kl. 20:00 - lørdag d. 7. april 2018
Registrering slutter lørdag d. 7. april 2018 kl. 20:00

VM Dans inviterer alle voksne til Disco-Café i Danmarks flotteste danselokaler på Sommervej 19.

Hvor går man i byen en lørdag aften, når man gerne vil tages et smut med tilbage i tiden, drikke et godt glas vin og danse til de fedeste disco rytmer? Nu giver VM Dans alle voksne muligheden for at få den perfekte lørdag aften.

Vores vært tager godt imod alle i vores hyggelige café, hvor man med et glas vin, en drink eller en kold øl kan nyde hinandens selskab. I vores store dansesal spiller vores DJ op til fest med de største discohits fra 70erne og 80erne, så der er ikke nogen undskyldning for at stå stille i et hjørne.
Saturday night Disco-Café er ikke kun for jer, der er medlemmer af VM Dans – det er for alle voksne. Man behøver ikke engang kunne danse, men bare have lyst til en uforglemmelig aften i bedste disco manér... og har man lyst til at hoppe i noget rigtig 80’er tøj, så er vi sikre på, at aftenen vil blive endnu mere SATURDAY NIGHT DISCO FEVER !

Alle voksne er velkomne!

Tilmelding er bindende. Bemærk, at billetten senest skal købes kl. 12.00 dagen inden arrangementet. Ved for få tilmeldte kan arrangementet aflyses senest kl. 16.00 dagen inden arrangementet, hvilket i givet fald oplyses via mail. (I såfald refunderes beløbet).

Der vil være mulighed for at købe øl, vin, drinks, vand og nødder i vores café.

Dørene åbner kl. 20.00
Hygge i café og disco indtil kl. 24.00

Vi glæder os til at se jer!

Adgangsbillet

DKK 110,00

+ gebyr DKK 5,55