Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud. Læs mere

Wedelslund Gods Træf- og køretøjsdag

Tidspunkt: mandag d. 5. juni 2017 kl. 09:00 - mandag d. 5. juni 2017 kl. 17:00
Registrering slutter fredag d. 2. juni 2017

Traditioner og nyheder til Fars Dag på Wedelslund

I år har du mulighed for forhåndstilmelding. Benytter du dig af det, er prisen kun 50 kr pr. person, medens det ved indgangen koster 75 kr. Du sparer 25 kr. pr. person!

Unge under 16 år kommer selvfølgelig gratis ind, ligesom der naturligvis heller ikke betales parkeringsafgift for de udstillede køretøjer.

Og ikke mindst – kommer du før kl. 10.00 har du fra  kl. 9.00 til kl. 10.00 mulighed for at deltage i VeteranPostens gigantiske morgenkaffebord.

 

Træfpladsen er åbent for alle motorkøretøjer ældre en 25 år. Kommer man i et nyere køretøj, er parkeringsforholdene også i år forbedret for disse.

Træffet har skabt sine egne traditioner, som igen i år kombineres med mange spændende nyheder. Har man deltaget tidligere år, ved man jo nok, hvad vi snakker om, men lad os tage sidstnævnte først:

I år sættes der ekstra tryk på nyhederne, blandt andet vil man denne gang opleve to Harvard jagerfly med baggrund i anden verdenskrig boltre sig i luften over Wedelslund.

Blandt traditionerne hører adgang til god mad og kolde drikkevarer garneret til god musik leveret af de fra tidligere år kendte Shakers og Roger and Over samt motor- og traktorblues med H.P. Lange & Friends, denne gang med udvidet besætning og to motorer, vi håber at få til at spille i takt.

En anden tradition er en specialudstilling, der denne gang vil vise det populære italienske bilmærke Alfa Romeo i fortid og nutid.

Træffet afvikles igen i år i et samarbejde mellem Wedelslund Gods, VeteranPosten og Dansk Vintage Motor Club.

 Så man kan allerede nu glæde sig til både spændende nyheder og traditioner den 5. juni på Wedelslund Gods - den måske allervigtigste er at alle deltagere og gæster skal have en rigtig hyggelig dag.

Del arrangementet på de sociale medier:

Billetter

DKK 50,00