Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Wedelslund Gods Træf- og køretøjsdag

Tidspunkt: tirsdag d. 5. juni 2018 kl. 09:00 - tirsdag d. 5. juni 2018 kl. 17:00

Traditioner og nyheder til Fars Dag på Wedelslund

I år skal du forudbestille dine billetter til Træf- og køretøjsdag på Wedelslund Gods.

KØB NU OG SPAR KR.25,-
Til og med d.26 maj 2018 koster én billet KR.75. 
Fra 27 maj er billetprisen KR.100 pr. stk. 

OBS: Unge til og med 15 år kommer selvfølgelig gratis ind, ligesom der naturligvis heller ikke betales parkeringsafgift for de udstillede køretøjer.

Og ikke mindst – kommer du før kl. 10.00 har du fra  kl. 9.00 til kl. 10.00 mulighed for at deltage i VeteranPostens gigantiske morgenkaffebord.

Træfpladsen er åben for alle motorkøretøjer ældre en 25 år. Kommer du i et nyere køretøj, er parkeringsforholdene også i år forbedret for disse.

Træffet har skabt sine egne traditioner, som igen i år kombineres med mange spændende nyheder. Har du deltaget tidligere år, ved du hvad vi snakker om, men lad os tage sidstnævnte først:

100 år med Nimbus 
I år er det netop 100 år siden den første Nimbus så dagens lys – og det skal da fejres! Derfor lægges der op til, at Træf- og Køretøjsdagen på Wedelslund Gods den 5. juni også bliver Danmarks og Verdens største træf for Nimbus motorcyklerne.

Blandt traditionerne hører adgang til god mad og kolde drikkevarer garneret til god musik leveret af de fra tidligere år kendte Shakers og Roger and Over samt motor- og traktorblues med H.P. Lange & Friends, denne gang med udvidet besætning og to motorer, vi håber at få til at spille i takt.

En anden tradition er en specialudstilling, der denne gang er med Ford Classic Club Danmark der fylder 25 år, og det fejres med en særudstilling af Ford køretøjer fra fortid og nutid.

Træffet afvikles igen i år i et samarbejde mellem Wedelslund Gods, VeteranPosten og Dansk Vintage Motor Club.

 Så du kan allerede nu glæde sig til både spændende nyheder og traditioner den 5. juni på Wedelslund Gods - den måske allervigtigste er, at alle deltagere og gæster skal have en rigtig hyggelig dag.

Del arrangementet på de sociale medier:

Billetter

DKK 100,00