Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Wedelslund Gods Træf- og køretøjsdag

Tidspunkt: onsdag d. 5. juni 2019 kl. 09:00 - onsdag d. 5. juni 2019 kl. 17:00

Traditioner og nyheder til Fars Dag på Wedelslund

Igen i år skal du forudbestille dine billetter til Træf- og køretøjsdag på Wedelslund Gods

KØB NU OG SPAR KR. 25.-

Til og med d. 15. maj 2019 koster én billet Kr. 75,-
Fra 15. maj er billetprisen Kr. 100,- pr. stk.

OBS: unge til og med 15 år kommer selvfølgelig ind, ligesom der naturligvis heller ikke betales parkeringsafgift for de udstillede køretøjer.

Og ikke mindst – bestiller du inden den 16. maj og kommer du før kl. 10.00 den 5. juni har du fra kl. 9.00 til kl. 10.00 mulighed for GRATIS at deltage i VeteranPostens gigantiske morgenkaffebord.

Træfpladsen er åben for alle motorkøretøjer ældre end 25 år. Kommer du i et nyere køretøj, er parkeringsforholdende også i år forbedret for disse.

Træffet har skabt sine egne traditioner, som igen i år kombineres med mange spændende nyheder. Har du deltaget tidligere år, ved du hvad vi snakker om.

6. sæson af den populære TV2-serie Badehotellet ruller netop henover de danske TV-skærme og fortæller fornøjeligt om den tid, mange af vore klassikere stammer fra. Wedelslund ligger jo midt i landet og kan derfor ikke byde på et badehotel, men Træf- og Køretøjsdagen 2019 vil byde på et større udsnit af de mange biler, der er med i serien. Vi vil også gerne levendegøre denne udstilling, og vil derfor kåre den bedste udgave af Weyse, Fie og de andre karakterer i serien. Så har du en lille skuespiller i maven, er der god lejlighed til at lufte denne på Træf- og Køretøjsdagen.

I år er det 75. år siden den allierede landgang fandt sted på Normandiets kyst, og de rigtige hard core entusiaster markerer naturligvis D-dag på stedet, men vi vil også prøve markere dagen og hylde de soldater, der deltog, med en udstilling på Træf- og Køretøjsdagen. Så har du et militærkøretøj med tilknytning til anden verdenskrig, vil vi gerne opfordre dig til at deltage.   

Som tidligere år vil der sikkert også være noget i luften, men de endelige aftaler er ikke på plads endnu.

Blandt traditionerne hører adgang til god mad og kolde drikke garneret til god musik leveret af de fra tidligere år kendte Shakers og Roger and Over samt motor-traktorblues med H.P. Lange & friends, denne gang med udvidet besætning og to motorer, vi håber at få til at spille i takt.

Træffet afvikles igen i år i et samarbejde mellem Wedelslund Gods, VeteranPosten og Dansk Vintage Motor Club.

Del arrangementet på de sociale medier:

Adgangsbillet

DKK 100,00

Morgenkaffebillet

DKK 0,00