Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

TUBA-konferencen 2020

Tidspunkt: mandag d. 30. marts 2020 kl. 09:00 - mandag d. 30. marts 2020 kl. 16:00

Arbejder du med unge i udsatte positioner? Vil du have ny viden om identitetsdannelse hos unge og de mange nye fællesskaber, de unge indgår i? Og vil du blive klogere på, hvordan du som professionel fagperson kan støtte og hjælpe marginaliserede unge til at indgå i fællesskaber, uden at du slider dig selv op i processen? Så kom med til TUBA-konferencen 2020.

Konferencen finder sted den 30. og 31. marts 2020 i Odense Congress Center og henvender sig særligt til dig, der arbejder med store børn og unge, der har brug for støtte til at indgå i sunde og udviklende fællesskaber. Det kan for eksempel være som psykolog, terapeut, socialpædagog, familiebehandler, socialrådgiver, lærer eller SSP-medarbejder. Du får input til dit arbejde, skærper dine kompetencer og opnår kendskab til den nyeste viden på området for ungdomsliv, fællesskaber, identitetsdannelse og tilhørsforhold.

På konferencen vil førende eksperter dele ud af deres viden og give dig inspiration til dit arbejde med unge. Udover to fælles oplæg vil du kunne tilmelde dig to workshops med forskellige vinkler på arbejdet med unge.

 Se programmet og info om oplægsholdere på www.tuba.dk/konference2020 

Obs: Konferencens dag 2 er et dagskursus med den norske psykolog Sondre Risholm Liverød, der går i dybden med gruppeprocesser og gruppeterapeutiske værktøjer. Deltagelse i dagskurset kræver separat tilmelding, som foregår her: www-flexbillet.dk/tuba/dagskursus2020 

 

Priser

Pris for konferencens dag 1:                                                                 1995,- kr. pr. person

Pris ved gruppetilmelding af 4 eller flere deltagere:                       1795,- pr. person

Priserne er ex. gebyrer. 

 

Pris for dagskurset:                                                                                  1495,- pr. deltager

Pris ved gruppetilmelding af 4 eller flere deltagere:                        1295,- pr. deltager

Priserne er ex. gebyrer. 

OBS: Når du tilmelder dig konferencedagen den 30. marts 2020, modtager du på mail en rabatkode, der giver dig yderligere 200,- i rabat på dagskurset den 31. marts 2020.

 

Tilmelding

Tilmeldingen er bindende. Konferencegebyr refunderes ikke, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du selv bliver forhindret. I så fald kan du fortælle os, hvem der overtager din plads, på konference@tuba.dk

Vi forbeholder os retten til at aflyse workshops, hvis der er for få tilmeldte. I det tilfælde vil du blive bedt om at vælge dig ind på en anden workshop.

 

Konferencested

Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense. Læs mere på www.occ.dk, hvor du også finder kørselsvejledning mm.