Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

VOLDsom arv: TUBA-konferencen 2019

Tidspunkt: tirsdag d. 26. marts 2019 kl. 09:00 - tirsdag d. 26. marts 2019 kl. 16:00
Registrering slutter søndag d. 17. marts 2019

Odense Congress Center

Arbejder du med unge, der har oplevet psykisk og fysisk vold i barndommen, og vil du gerne bliver klogere på senfølgerne af vold i opvæksten? Så sæt et stort kryds i kalenderen den 26. marts 2019, hvor TUBA inviterer til konference i Odense Congress Center. Her vil førende forskere og eksperter dele ud af deres viden under overskriften ”VOLDsom arv – senfølger ved psykisk og fysisk vold i opvæksten”. 

I TUBA er vi optaget af at opkvalificere både vores eget fagpersonale og andre, der arbejder med udsatte børn og unge. Derfor inviterer TUBA til konference med førende forskere og eksperter inden for psykosocialt og psykoterapeutisk behandlingsarbejde. I år er hovedtaleren den norske psykolog og stifter af Alternativ til Vold (ATV), Per Isdal. I løbet af konferencen vil du desuden kunne tilmelde dig to workshops med forskellige vinkler på arbejdet med senfølgerne af psykisk og fysisk vold, ligesom der vil være et afsluttende oplæg om hvordan man passer på sig selv i arbejdet med udsatte unge.

Konferencen er særligt for dig, der arbejder med udsatte børn og unge, eller har rådgivnings- og samtaleforløb med udsatte børn, unge og voksne fra familier med dysfunktionelle forhold. Det kan for eksempel være som psykolog, terapeut, socialpædagog, familiebehandler, socialrådgiver, lærer eller ansat på et krisecenter. Du får input til dit arbejde, skærper dine kompetencer og opnår kendskab til den nyeste forskning i senfølger af vold i opvæksten.

 Se programmet og info om oplægsholdere på www.tuba.dk/konference2019 

Obs: Dagen efter konferencen, den 27. marts 2019, holder Per Isdal et heldagskursus om Voldens Psykologi. Læs mere og tilmeld dig kurset her: https://flexbillet.dk/tuba/event/lpdx18 

Priser

Pris for konferencen:                                                                 1995,- kr. pr. person

Pris ved tilmelding senest 14. december 2018:                 1895,- kr. pr. person

Pris ved gruppetilmelding af 4 eller flere deltagere:          1795,- pr. person

Priserne er ex. gebyrer. 

 

Tilmelding

Tilmeldingen er bindende. Konferencegebyr refunderes ikke, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du selv bliver forhindret. I så fald kan du fortælle os, hvem der overtager din plads, på konference@tuba.dk

Vi forbeholder os retten til at aflyse workshops, hvis der er for få tilmeldte. I det tilfælde vil du blive bedt om at vælge dig ind på en anden workshop.

 

Konferencested

Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense. Læs mere på www.occ.dk, hvor du også finder kørselsvejledning mm.