Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Dagskursus med Per Isdal: Voldens psykologi

Tidspunkt: onsdag d. 27. marts 2019 kl. 09:00 - onsdag d. 27. marts 2019 kl. 16:00

Per Isdal har mange års erfaring med terapi med mænd, der udøver vold. Han vil på kurset beskrive voldens grundlæggende natur og hvilken funktion, den kan have inden for sociale strukturer. Isdal vil også beskrive voldens logik og særlige psykologi. Via kliniske eksempler vil deltagerne kunne få en øget indsigt i vold som fænomen, herunder hvordan voldsudøveren forstår sin egen vold og hvordan dette kan blive årsag til ny vold.

Per Isdal er psykolog og psykoterapeut. Han var med til at stifte Alternativ til Vold (ATV) i Norge og er i dag leder af ATV i Stavanger. Isdal har tidligere skrevet Meningen med volden (2000) og han blev i 2011 tildelt Den Store Psykologpris i Norge

Per Isdal er hovedtaler ved årets TUBA-konference - læs mere her: www.tuba.dk/konference2019 

Pris

Prisen for dagskurset er kr. 1495,- pr. person. Hvis du bestiller din billet senest den 14. december 2018, får du 100,- i rabat. 

Ved mere end 4 deltagere fra samme arbejdsplads vil prisen være kr. 1295,- pr. deltager.

Prisen inkluderer forplejning i løbet af dagen. Alle priser er ex. gebyr. 

OBS! Har du tilmeldt dig TUBA-konferencen 2019? Så har du fået en rabatkode, der giver dig yderligere 200,- i rabat på prisen på dette kursus. Se koden på din billet til TUBA-konferencen. 

Kursusdeltagere

DKK 1.295,00