Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Dagskursus: Gruppen - den terapeutiske "stamme"

Tidspunkt: tirsdag d. 31. marts 2020 kl. 09:00 - tirsdag d. 31. marts 2020 kl. 16:00

Mennesket er et socialt væsen som overlever i kraft af sin tilknytning til en gruppe af mennesker. Man kan argumentere for at tilknytningen til et meningsfuldt fællesskab er blandt de vigtigste faktorer for god trivsel og livskvalitet. Spørgsmålet er hvordan man kan skabe gode grupper, bruge grupper i terapeutiske sammenhænge, samt styrke menneskers evne til at indgå i sociale fællesskaber på en god og brugbar måde.

Vi ser at vores evne til at tænke langsigtet, udsætte vores umiddelbare behov, udøve selvdisciplin, og se bort fra umiddelbare gevinster for at opnår mere i fremtiden er egenskaber som er tæt forbundne med vores sociale fællesskaber. Disse er også egenskaber som hjælper os med at leve et meningsfuldt og godt liv. Forskning viser at prosociale følelser knytter os til fællesskabet og hjælper os med at lykkedes med de mål vi sætter os.

Når vi modsat på egen hånd arbejder på at nå vores mål via egen viljekraft, så har vi langt mindre succes. Der er mange grunde til at arbejde med grupper, og de nævnte kan være nogle af dem. Hvis du vil lære mere om gruppeterapi, gruppedynamikker, gode og dårlige grupper, kreativ anvendelse af gruppedynamikker, samt inspiration til at udvikle grupper m.m., så vær med på dette dagskursus.

Dagskurset varer fra 9.00-16.00.

OBS: Dagskurset foregår på norsk

 

Sondre Risholm Liverød er psykolog og specialist i klinisk voksenpsykologi. Han arbejder til daglig som terapeut og teamleder ved klinik for gruppepsykoterapi ved Sørlandet Sygehus i Kristiansand i Norge.

Sondre Risholm Liverød har også en workshop på TUBA-konferencen 2020 - læs mere her: www.tuba.dk/konference2020 

Pris

Prisen for dagskurset er kr. 1495,- pr. person. Hvis du bestiller din billet senest den 15. december 2019, får du 100,- i rabat. 

Ved mere end 4 deltagere fra samme arbejdsplads vil prisen være kr. 1295,- pr. deltager.

Prisen inkluderer forplejning i løbet af dagen. Alle priser er ex. gebyr. 

OBS! Har du tilmeldt dig TUBA-konferencen 2020? Så har du på mail fået en rabatkode, der giver dig yderligere 200,- i rabat på prisen på dette kursus. 

Kursusdeltagere

DKK 1.495,00