Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Nærværende kunstoplevelse

Lad kunsten åbne sig op for dig

Kunst kan være både fysisk nærværende og repræsentere tanker og følelser uden om sproget. Den kan sige noget om omverdenen og os selv.

Under en Nærværende Kunstoplevelses-workshop vil du mærke, hvordan en simpel metode kan sætte gang i nogle spændende tanker om kunst og give ro i krop og sjæl.

I løbet af en time vil du blive guidet igennem de øvelser af vores dygtige instruktører. I samtale med de andre kursister, deler I tanker om kunsten med hinanden. Du vil få afprøvet hvad kunst kan, når du forholder dig nærværende og personligt til forskellige værker. Hvad gør det ved dig, når du ser på et værk i ti minutter? Hvilke tanker og emner dukker op undervejs, og hvordan kan oplevelsen videreformidles?

 

Kunst og kreativitet som redskab til fordybelse

Det er for mange en stor hjælp gennem svære perioder med eksempelvis psykiske lidelser. Om du er i en svær periode i dit liv eller ej, er metoden er en øjenåbner for mange af vores gæster.

 

Gæsterne fortæller:

”Jeg overrasket over, at noget så simpelt kan være så stor en øjenåbner. Det er en simpel tilgang til kunst og museer, men som bare er svær selv at opnå.”

”Jeg er glad for at mærke, hvordan kunsten har åbnet sig op. Men det er en lige så stor gave at høre, hvad de andre under workshoppen siger og oplever.”

 

Priser (inklusiv entré til museet)

Voksen: 150 kr. pr. person

Klub Trapholt medlemmer: 50 kr. pr. person

 

Bliv medlem af Klub Trapholt her.

 

Kommende arrangementsdatoer

25. maj kl. 17:00-18:00

8. juni kl. 17:00-18:00

22. juni kl. 17:00-18:00

 

Arrangementet er for voksne over 18 år. BEMÆRK: Der er kun 10 pladser pr. gang.

Del arrangementet på de sociale medier:

Voksen (18+): 150 kr. pr. person

Klub Trapholt medlem: 50 kr. pr. person

Priser er inklusiv éntre til museet.