Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Medlemskab

Registrering slutter mandag d. 30. december 2019

KØB KLUBKORT TIL TRAPHOLT

Som medlem af Klub Trapholt får du årskort til museet, og har dermed fri entré til museet fra indmeldelsesdagen og et år frem. Hvis du tilmelder dig samme dag, som du har besøgt museet, får du refunderet dagens billet.

For alle klubmedlemskaber gælder følgende fordele:

  • Fri entré i et helt år. Kom så ofte du vil. Du har fri adgang til alle Trapholts udstillinger og arrangementer.
  • Rabat for dine venner. Tag gæster med på Trapholt - de får 20% rabat på alle billetter til fuld pris.
  • Fri entré for børn. Alle børn har fri entré på Trapholt, men af hensyn til vores statistik for besøgende, beder di dig alligevel fortrælle hvor mange børn du har med.
  • Adgang til alle ferniseringer. Du inviteres til ferniseringer på alle Trapholts udstillinger.
  • Rabat i caféen. Du får 10% rabat på den samlede regning i caféen.
  • Rabat i butikken. Du får 10% rabat på alle varer i Trapholts designbutik, dog undtaget bøger.
  • Rabat på foredrag, rejser og arrangementer. Du får rabat i forhold til den ordinære pris på foredrag, rejser og arrangementer arrangeret af Trapholt.
  • Du får eksklusive nyhedsbreve. Vi holder løbende alle medlemmer af Klub Trapholt orienteret om nye udstillinger, ferniseringer og arrangementer i vores nyhedsbreve.

 

Info

KLUB1

Entréen er gratis for dig selv. Klubkortet er personligt, og må kun benyttes af den person, kortet er udstedt til.

Medlemskabet koster 330 kr. 

 

KLUB1+1

Entréen er gratis for dig selv og en valgfri gæst. Klubkortet er personligt, og må kun benyttes af den person, kortet er udstedt til - men kortet giver samtidig adgang til at medbringe en gæst på muséet.

Medlemskabet koster 450 kr.

 

KLUB2

Entréen er gratis for 2 personer. Kortet er personligt, og må kun benyttes af de to personer, kortet er udstedt til - alene eller fælles.

Medlemskabet koster 450 kr.

 

KLUB30

Entréen er gratis for dig og en gæst. KLUB30 er for dig på eller under 30 år, som ønsker et års fri adgang til spændende kunst- og designoplevelser i smukke fysiske rammer. En glæde ved oplevelser er at dele dem, derfor kan du med et KLUB30 medlemskab altid invitere en gæst med.

Medlemskabet koster 150 kr.

Det med småt: Din gæst skal ligeledes være 30 år eller derunder. Klubkortet er personligt, og må kun benyttes af den person, kortet er udstedt til.

 

FIRMA

Kun til firmamedlemskaber.