Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Dave o'Higgins Quartet

Tidspunkt: lørdag d. 22. juni 2019 kl. 21:00

Lørdag aften under jazzfestivalen laver vi en fest i baggården i Sirius House - den gamle købmandsgård. Det bliver hygge i sommeraftenen med jazz i international klasse. Der er ikke mulighed for spisning til dette arrangement, så du har nok spist på en af byens gode restauranter inden musikken går på kl. 21.

Den London-bosatte saxofonist, Dave O'Higgins, har i mere end 30 år været en af de mest succesfulde og efterspurgte saxofonister på den Europæiske jazz- og studioscene.  Listen af verdensberømte musikere, som O’Higgins har optrådt eller indspillet med er alenlang. Navne som Frank Sinatra, Ray Charles, Randy Crawford, Mezzoforte, Brubecks Play Brubeck, John Dankworth and Cleo Laine, Jim Mullen, Martin Taylor’s Spirit of Django, Jamie Cullum, BBC Big Band og Ronnie Scott’s Jazz Orchestra er blandt de navne og bands Dave O’Higgins har turneret verden tyndt med.  Men også i eget navn er O’Higgins aktiv og har således udgivet 21 albums og turneret med egne grupper over det meste af verden.

I perioden 2009 til 2014 samarbejdede Dave O’Higgins med den danske trommeslager Kristian Leth og sammen udgav de to albums; ”Sketchbook” og ”The Devils Interval”. Nu er de to musikere sammen igen i en stjernekvartet med et sublimt valg af  Skandinaviske musikere.

Dave O’Higgins spillestil kan beskrives som rå og moderne med dyb respekt til den tradition hele jazzens fundament er bygget på. Her tydlige spor fra Charlie Parker, Dexter Gordon, John Coltrane, Joe Henderson, til Stanley Turrentine og Michael Becker.

Udover at være en fremragende verdensklasse musiker er Dave O’Higgins en super formidler af musikken til publikum. Med sin charmerende engelske facon inviterer han alle ind i sit musikalske univers.

Lineup:
Dave O'Higgins, tenorsax
Martin Schak,  Piano
Morten Ramsbøl, bas
Kristian Leth, trommer
Du kan glæde dig til en aften, hvor det hele er oppe at ringe. 

Del arrangementet på de sociale medier:

Adgang u. spisning

DKK 200,00