Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Oilly Wallace & Johannes Wamberg Duo

Tidspunkt: lørdag d. 22. juni 2019 kl. 13:00

Oilly Wallace (f. 1996) og Johannes Wamberg (f. 1991), som begge er blevet hyldet som to af de største unge talenter på den danske jazz scene lige nu. De har kendt hinanden i årevis og har et helt særligt, symbiotisk sammenspil. I oktober 2016 udgav de den anmelderroste debut-LP "Easy Living" på det nye vinylpladeselskab Unity Rec, som forøvrigt var en de mest afspillede plader på P8 jazz. De har været i studiet igen og der vil snart lande en ny plade. Om pladen siger de: "Vores nye plade er produktet af et års arbejde i studiet, hvor vi har forfinet vores samklang og repetoire, og forfulgt den fortælling der ligger i vores musikalske vision. Man kan sige, at vi har skåret ind til benet og er gået dybere ind i vores egen lyd."

Denne eftermiddag vil de to unge herrer endnu engang fordybe sig i musikken og spille en blanding af original musik og gamle evergreens.

Del arrangementet på de sociale medier:

Der er fri entré til arrangementet og dermed ingen billettering.