Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

DJ Katrine Ring

Tidspunkt: fredag d. 21. juni 2019 kl. 23:00

Katrine Ring kommer og spiller jazz på Tisvilde Jazzfestival 2019. Med sig har hun masser af plader med bossa og souljazz, latinjazz, brazil og alle mulige afskygninger af funky, groovy jazz. Hun begyndte allerede i 1992 som jazz-DJ med DJ-gruppen Yo!Bebob på Cph Jazzhouse. Siden har hun fyldt gulve på klubber som Vibezone, Dexter Jazzdance i Odense og Verve i København. Som resident DJ har hun været fast tilknyttet på steder som Montmartre (i Nørregade), Cph. Jazzhouse og The Standard. Hun har spillet jazzplader på Roskilde Festival, jazzfestivalerne i København, Aarhus og Tversted og spillet i ind- og udland bla i forbindelse med statsbesøg i Grækenland. Hun har spillet til afterparties for Mezzoforte og Yellow Jackets, og hun har delt scene med folk som Tito Puente, Charanga Habanera, Curtis Stigers, David Sanborn, Alex Wilson og mange, mange andre. Har udgivet nummeret Sol Over Bryggen med latinjazzgruppen Chili.

Katrine Ring har været DJ siden 1992 og har spillet for alle fra Ungdomshus til Kongehus. Under Vibezone-navnet har hun compileret CD'erne "The Roots of Scandinavia: soul jazzfunk & boogie" (VivaNordica/Discowax, 2007) og dansk jazz på "Nat & Dag vol.1 & 2" (Warner/Discowax 2008 og 2009). Modtog hædersprisen Kim Schumachers DeeJay-Award 2005. Optaget i Blaa Bog som første danske DJ.

Del arrangementet på de sociale medier:

Der er fri entré til arrangementet og dermed ingen billettering.