Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Bærjazz med Kira Martini

Tidspunkt: torsdag d. 21. juli 2022 kl. 18:00
Registrering slutter torsdag d. 21. juli 2022 kl. 17:59

Rokkedysse Bærjazz 2022

Vi elsker bær og sommer. Vi elsker musik og fælles oplevelser. Derfor inviterer vi igen til bærjazz i samarbejde med Tisvilde Jazz Club, og vi er stolte over at kunne præsentere en stribe af de allerbedste musikere fra den danske jazzscene.

Det er intimkoncerter på Gundekildegaard Rokkedysse Bær, Rågelejevej 46, 3210 Vejby. Du kan købe billetter med eller uden 4 retters Rokkedysse bærpicnic. Bærpicnic er klar fra kl. 18.00 og kan nydes i solen inden musikken starter kl. 19.30. Drikkevarer og kaffe kan købes på gården.

Læs mere www.rokkedysse.dk

Kira Martini

Jazzvokalisten Kira Martini er en charmerende sangerinde og en blændende fortolker, der med sin varme stemme og engagement skaber en særlig stemning.

Sammen med eminente musikere pianisten Mads Søndergaard, bassisten Joel Lllerhag og trommeslageren Morten Ærø skaber Kira Martini en helstøbt musikoplevelse.

Entré

DKK 220,00

Entré og menu

DKK 440,00