Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Jacob Fischer - Trio

Tidspunkt: fredag d. 22. marts 2019 kl. 21:00 - lørdag d. 23. marts 2019 kl. 01:00
Jacob Fischer : Guitar
Zier Romme Larsen : Piano
Matthias Petri : Bass
Guitaristen Jacob Fischer spiller efterhånden mere i udlandet end herhjemme, hvor mange sikkert kender ham fra alle årene med Svend Asmussen eller de flere tusinde koncerter med Finn Ziegler og Hugo Rasmussen. I Efteråret var han f.eks. 3 uger i USA og 2 uger i Japan og turnere med musikere fra New York.
Her er han tilbage i Tisvilde hvor han sammen med Hugo Rasmussen var fast inventar på Bio Bistro i halvfemserne.
Her er der mulighed for at høre ham i en superb storsvingende trio med nogle af de helt unge kæmpetalenter der stormer frem på jazzscenen i disse år, i det intime trioformat der blev berømt med Nat King Cole and Oscar Petersons trioer.
Pianisten Zier Romme Larsens både energiske og fintfølende spil med Oscar Peterson som et tydeligt forbillede, er virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige.
Unge Matthias Petri kommer fra Sønderborg men er netop vendt hjem fuld af inspiration og gåpå-mod, fra et par år i jazzens hovedstad New York, hvor han har studeret på Manhattan School of Music og suget jazzen til sig af byens pulserende musikmiljø.

Entré

DKK 130,00

Entré og menu (UDSOLGT)

DKK 380,00