Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Jesper Thilo Kvartet

Tidspunkt: fredag d. 24. januar 2020 kl. 19:00

Tenorsaxofonisten Jesper Thilo har altid været der. Han er nærmest blevet synonym med begrebet jazz i Danmark. Og det er han stolt af. Jesper Thilo har også været “mr. Tenorsax” i Danmark det meste af et halvt århundrede. Og det er han sikkert lige så stolt af.

Uanset hvilket format Thilo bevæger sig i formår han at gøre det samlede musikalske udtryk til sit. Bedst befinder han sig i mainstream-jazzen og få kan som Jesper Thilo formidle glæden fra og ved denne gyldne genre som han. Og endnu færre behersker alle de omkringliggende genrer med en tilsvarende autoritet.

Her møder vi Jesper Thilo i hans foretrukne format og med tre musikere, der har samme musikalske indgangsvinkel som kapelmesteren og som forstår og formår at backe ham optimalt.

Vi kommer hele vejen rundt i mainstream-jazzens indtagende univers; fra heftige up-tempo over kodylt swingende medium-tempo til de indsmigrende ballader. Alt sammen leveret af musikere, der lever med og i musikken og som derfor altid giver publikum det bedste fra alle hylder.

Vi spiser kl. 19 og musikken går på ved 21-tiden.

Line up:

Jesper Thilo - sax

Frands Rifbjerg - trommer

Daniel Franck - bas

Olivier Antunes - piano

Entré

DKK 180,00

Entré og menu

DKK 380,00