Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Sinne Eeg Group

Tidspunkt: fredag d. 10. maj 2019 kl. 21:00 - lørdag d. 11. maj 2019 kl. 01:00
Man kan denne aften opleve intet mindre end 4 tidligere Ben Webster Prisvindere på samme scene. Tilsammen udgør de Sinne Eeg Group. Så bliver det ganske enkelt ikke meget bedre.
Sinne Eeg, sang
Jacob Christoffersen, piano
Lennart Ginman, bas
Morten Lund, trommer
Der vil blive spillet sange fra Sinne Eegs seneste album ”Dreams” og fra det kommende album med DR Big Band (forventes udgivet ca. 1. feb. 2019). ”Dreams” er blevet flot anmeldt i internationale medier, bl.a. i Downbeat (4,5 ud af 5 stjerner) og The Guardian (4 ud af 5 stjerner).
Sinne Eeg er kendt for at være, om muligt, endnu bedre live end på CD. Hendes koncerter kendetegnes ved stort nærvær, humor og et enormt musikalsk overskud, som bl.a. kommer til udtryk ved, at der i den grad leges og tages chancer på scenen – ikke mindst i hendes suveræne scat-sang, som må betegnes som værende i verdensklasse. Intet mindre!
Udover at have indtaget den hjemlige scene er Sinne Eeg ved at have godt fat i udlandet, hvor hun bl.a. jævnligt tournerer i lande som USA, Japan, Kina, Norge og Sverige. Især i Japan og USA er der store forventninger om kommende gennembrud efter flere succesfulde tournéer.

Entré (UDSOLGT)

DKK 260,00

Entré og menu (UDSOLGT)

DKK 510,00