Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Bærjazz med Blue Belles of Joy

Tidspunkt: torsdag d. 28. juli 2022 kl. 18:00
Registrering slutter torsdag d. 28. juli 2022 kl. 17:59

Rokkedysse Bærjazz 2022

Vi elsker bær og sommer. Vi elsker musik og fælles oplevelser. Derfor inviterer vi igen til bærjazz i samarbejde med Tisvilde Jazz Club, og vi er stolte over at kunne præsentere en stribe af de allerbedste musikere fra den danske jazzscene.

Det er intimkoncerter på Gundekildegaard Rokkedysse Bær, Rågelejevej 46, 3210 Vejby. Du kan købe billetter med eller uden 4 retters Rokkedysse bærpicnic. Bærpicnic er klar fra kl. 18.00 og kan nydes i solen inden musikken starter kl. 19.30. Drikkevarer og kaffe kan købes på gården.

Læs mere www.rokkedysse.dk

Blue Belles of Joy er en powerful kvartet med de tre sangerinder Miriam Mandipira, Lea Thorlann og Pia Trøjgaard, og saxofonisten Nis Toxværd

3 sangerinder og en sax med år og erfaring i kufferten, og der bliver ikke pippet, - der er hul igennem! 3 sangerinder og en sax - fra henholdsvis Odense, København og Zimbabwe - med hver deres personlighed og styrke.

Med deres forskellige klangfarver smelter de sammen til en gryde hot gumbo fuld af vilde krydderier, og med så stærk en intensitet og power at publikum får sved og tårer frem.

Vokalerne skiftes mellem deres individuelle leadsang, og backer hinanden i lækre flerstemmige korarrangementer, og saxen smyger sig ind i mellem, blander og læner sig med både blød intensitet og vildt fyrværkeri.

De bevæger sig alle stærkt og hjemmevant imellem genrerne soul, blues og gospel i fortolkninger af kendte og ukendte sange og egne originale sange.

Det hele bliver skudt af med en god portion livsglæde og humor.

Warning! You might get addicted!

Entré

DKK 370,00

Entré og menu

DKK 590,00