Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Center Medarbejder Træf 2022

Tidspunkt: fredag d. 26. august 2022 kl. 21:00 - søndag d. 28. august 2022 kl. 10:00
Registrering slutter søndag d. 14. august 2022

Hvis du aldrig har været på centermedarbejdertræf før, går det i alt sin enkelthed ud på, at man mødes fra forskellige centre i landet, og udveksler ideer og erfaringer med hinanden på kryds og tværs. Dette er med henblik på, at vi i fællesskab skal kunne udvikle vores center, samt centermedarbejdere.

Vi mødes fredag aften, hvor der vil være mulighed for tilkøb af aftensmad, hvorefter vi kan lære hinanden at kende, over en kop kaffe eller øl/vand, som man kan købe. Derefter vil vi gå til ro, hvor der både er mulighed for uden- og indendørs overnatning. I løbet af lørdagen vil der være en rundvisning på centret, hvorefter der vil være oplæg fra de forskellige centre. Lørdagen sluttes af med en hyggelig fest, hvor intentionen er, at det skal være en udklædningsfest, hvor centrene er udklædt efter et tema, efter eget valg.

Mulighed for tilkøb fredag aften

DKK 0,00