Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Prime is Coming 2020

Tidspunkt: lørdag d. 29. februar 2020

 

8 af de stærkeste navne inden for alternativ metal og rock. 2 scener. 150 kr. i forsalg. Hele overskuddet går til børnene i Sandholmlejren, Sjælsmark og Avnstrup asylcentre.

PRIME IS COMING er tilbage den 29. februar 2020 i Stakladen!

Den omrejsende metalfest til fordel for velgørenhed er tilbage for fjerde gang. Sidste år gav Prime Collective 100.400 kr. til Ronald McDonald-huset, hvilket bragte velgørenhedsbeløbet op på +200.000 kr fordelt over fire år. Line-up i år består udelukkende af Prime Collective-bands og tæller sværvægtere som MØL, Aphyxion, Helhorse og The Interbeing, der i år spiller ekstra lange headliner-sets. Et eventuelt overskud gives i år til Sandholmlejren, Sjælsmark og Avnstrup asylcenter.

“Jeg har selv boet på et asylcenter i 4 år fra 1992 til 1996, da jeg kom til Danmark som flygtning. Vi boede fire mennesker på et 12 m2 hotelværelse i fire år. Jeg kender alt til situationen og til, hvor svært det er. De midler vi kan give til asylcentrene vil være fokuseret omkring børnene og deres trivsel. Pengene vil således gå til legetøj og aktiviteter til glæde og gavn for børn, der er flygtet den lange vej til Danmark” - udtaler stifter og tidligere flygtningebarn Mirza Radonjica.

 

PRIME IS COMING foregår denne gang over fire shows henover februar måned. Den sidste koncert spilles i Stakladen i Studenterhus Aarhus.

 

Læs METALTONEs anmeldelse af Prime is Coming 2018 her

 

Prime Collective er Danmarks førende musikselskab inden for dansk heavy. Selskabet har siden 2016 udgivet nogle af de stærkeste udgivelser inden for heavy inkl. Møl, Aphyxion, Defecto og Cabal.

 

LINE-UP

 

MØL

THE INTERBEING

HELHORSE

APHYXION

TAINTED LADY

CARTOGRAPHS

SOUTH HAVEN

THE VISION ABLAZE

 

Døre kl. 19:00

Koncertstart kl. 20:00

 

Pris:

Forsalg: 130,- (medlemspris) / 150,- (ikke-medlem)

Dørsalg: 150,- (medlemspris) / 170,- (ikke-medlem)

Medlemsbillet

DKK 130,00

Standardbillet

DKK 150,00