Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

In Memoirs + Support (TBA)

Tidspunkt: torsdag d. 21. maj 2020 kl. 20:00

Oplev det anmelderroste soloprojekt In Memoirs med sanger og sangskriver Morten Filipsen i front!

In Memoirs

In Memoirs er det anmelderoste soloprojekt med internationalt potentiale af sanger og sangskriver Morten Fillipsen. De drømmende, melankolske popsange akkompagneres af fortællinger, der kredser om Mortens egne oplevelser. Morten har i de sidste ti år vist sig som et stort talent i bl.a. det fremadstormende folk/rock-band The Grenadines, og i soloprojektet In Memoirs.

I 2017 udkom det anmelderroste debutalbum 'Love, Dreams & Sunsets’, hvorfra singlen ‘So You’re Not Alone’ var en af de mest spillede pa? P4 det a?r. Albummet blev udnævnt til ‘Ugens Album’ på P4, og fem af numrene blev gjort til ‘Ugens Hit’ på selvsamme radiokanal. I 2020 udkommer efterfølgeren 'Hope, Fear & Fashion', som er del to i en større tematiseret udgivelsesrække.

Live kan man forvente at blive revet med af de dansable sange og smukke ballader. På scenen har han Dennis Debannic (The Grenadines), Kristian Gadegaard (trommeslager i Klippenberger) og Mads Bjørn (Mads Björn og pianist i Kellermensch).

SUPPORT: TBA

INFO

Dørene åbner kl. 20.00
Showet begynder kl. 20.30

Billet:

Forsalg: 30,- (medlem) / 50,- (ikke-medlem)
Dørsalg: 50,- (medlem) / 70,- (ikke-medlem)

Medlemsbillet

DKK 30,00

Standardbillet

DKK 50,00