Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Studiemonopolet

Tidspunkt: torsdag d. 8. april 2021 kl. 16:30 - torsdag d. 8. april 2021 kl. 18:00

Skal du være med, når vi afholder Studiemonopolet?!

Det bliver uformelt og sjovt, men også med plads til seriøsitet. I studiemonopolet findes der ikke dilemmaer der er for store eller små – hvad enten de omhandler studie- eller erhvervslivet, den irriterende ekskæreste eller noget helt andet! Vi vil gerne sætte fokus på jer og lige netop det der rører sig i jeres hverdag!

Med inspiration fra det kendte radioprogram Mads & Monopolet har vi skaffet et knivskarpt monopol til jeres rådighed! Der er tale om intet mindre end fire vidt forskellige repræsentanter fra erhvervslivet, der vil vende og dreje de dilemmaer, som I sender ind! Monopoldeltagerne vil løbende blive afsløret her på begivenheden, så følg med!

Eventet kommer til at blive afholdt over ZOOM, men du skal stadig hente en billet! Og som noget nyt arbejder vi på at skabe en mulighed for at lytte til Studiemonopolet som en podcast efterfølgende.

Dilemmaerne kan sendes ind til os på forhånd på studhusaar@gmail.com, eller de kan stilles direkte på ZOOM, når eventet løber af stablen. Vi behandler alle på forhånd indsendte dilemmaer anonymt – det samme vil være muligt under eventets afholdelse, via Menti.

Nu mangler vi bare dig og dine kammerater, så inviter dem med til eventet, hent en billet og få sendt nogle dilemmaer afsted!


Vi glæder os til at se jer!

 


Debatskabende arrangementer i Studenterhus Aarhus er støttet af FO Aarhus

Deltager

DKK 0,00