Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Sådan opbygger du dit netværk

Tidspunkt: tirsdag d. 6. oktober 2020 kl. 16:30 - tirsdag d. 6. oktober 2020 kl. 18:00

”Sådan opbygger du dit netværk” – et oplæg v. Karina Boldsen

 

"Brug dit netværk!" er en sætning, man ofte hører på ens færd ud i jobsøgnings-junglen... men hvordan gør man lige det?! Den 6. oktober gæster Karina Boldsen Studenterhus Aarhus med et oplæg, der tager udgangspunkt i hendes mange erfaringer med networking - en unik mulighed for at få first-hand tips og tricks, så du kan opbygge dit eget netværk, og blive klædt bedre på til at få fingrene i det perfekte job, praktikplads, studiejob eller noget helt fjerde. Skynd dig at hente en gratis billet!
 

 

Om oplægsholderen Karina Boldsen:

Karina Boldsen startede sin karriere i den finansielle sektor, men har sidenhen arbejdet som HR-direktør i Vestas Wind System, Danske Bank og i Salling Group A/S, samt senest været kommerciel direktør i IT-virksomheden Solitwork.

 

I dag arbejder hun som professionelt bestyrelsesmedlem, både som formand og som menigt medlem, ligesom hun har det strategiske ansvar for bestyrelsesuddannelserne på Erhvervsakademiet i Aarhus. Hendes bestyrelsesportefølje tæller blandt andet Vestjysk Bank, FirstFarms A/S, Himmerlandskød, Campfire & Co, Aarhus Business College og Radio Loud.

 

Karina rådgiver, igennem sin virksomhed Karina+, virksomheder om blandt andet strategi, bestyrelsesarbejde, bestyrelsessammensætning, generationsskifte mv.

 

 

 

______

 

COVID-19:

Vi tager alle nødvendige forholdsregler for at undgå yderligere smitte med covid-19, men vi har brug for din hjælp. Husk venligst at:

 

  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme - ikke i dine hænder.
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt.
  • Vær opmærksom på rengøring - både hjemme og på arbejdspladsen.
  • Hold afstand og bed andre tage hensyn.
  • Bliv hjemme og kontakt din læge, hvis du føler dig sløj.

Standardbillet

DKK 0,00