Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

AFLYST Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2020

Tidspunkt: torsdag d. 12. marts 2020 kl. 17:00

Studenterhus Aarhus og Aarhus Kommune inviterer studerende og virksomheder til kåringen af ØSTJYLLANDS BEDSTE PRAKTIKVIRKSOMHED 2020 i Studenterhus Aarhus, Stakladen, torsdag den 12. marts 2020, kl. 17.00-20.00.

Vi ruller den røde løber ud for at fejre alle de fantastiske virksomheder, som fortjener at blive hyldet, når vi igen kårer Østjyllands bedste praktikvirksomheder, samtidig med at vi får ny viden om praktikområdet.?? Det er et ekstra skulderklap, at det er praktikanterne selv, der indstiller virksomhederne til en eller flere af vores priser??:

- Uddannelsesprisen
- Mentorprisen
- Onboardingprisen
- Teamprisen
- Internationaliseringsprisen/ Internationalization prize
- Bedste Praktikvirksomhed

På aftenen vil der være rig mulighed for at networke virksomheder og studerende imellem samtidig med, at der vil være lidt lækkert at spise.??

Som virksomhed kan I prikke jeres praktikanter fra 2019 på skulderen og fortælle dem om awardshowet. Herfra er det op til praktikanterne at indstille jer til en af årets seks priser.??????????


HVORDAN INSTILLER DU DIN PRAKTIKVIRKSOMHED TIL EN PRIS???
Hvis du har været i praktik i 2019, kan du indstille den virksomhed, du var hos, til en pris.?? Hvis I er flere praktikanter, der vil indstille til den samme pris, så gå sammen om det, så vi får én indstilling til prisen per virksomhed.?????

Du finder skabelonerne til indstillingerne på vores hjemmeside: https://studenterhusaarhus.dk/projekter/oestjyllands-bedste-praktikvirksomhed
Du skal sende det hele til os (f.eks. via wetransfer) senest torsdag d. 5. marts kl. 12.00 til liv@studenterhusaarhus.dk ??

Er du nysgerrig på, hvem der vandt sidste år??? Så læs mere her: https://www.studenterhusaarhus.dk/nyheder/kamstrup-vinder-prisen-som-oestjyllands-bedste-praktikvirksomhed-2019?PID=110&M=NewsV2&Action=1


HENT DIN BILLET TIL AWARDSHOWET??
Det er gratis for alle at deltage til prisuddelingen d. 12. marts 2020 – både for virksomheder, tidligere praktikanter og studerende, der snart skal i praktik.??

Tilmeldingsfristen til awardshowet er senest d. 9. marts kl. 12.00. I kan tilmelde jer til aftenen på billetlinket på denne begivenhed, så snart tilmeldingen åbner.

Vi glæder os til at se jer!

Standardbillet

DKK 0,00