Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

SAFE'N'PROUD

Tidspunkt: lørdag d. 3. juli 2021 kl. 13:00 - lørdag d. 3. juli 2021 kl. 18:00

Så går det løs!

Selvom det ikke blev muligt med en parade i år, skal der stadig være fest i regnbuens navn! Derfor holder Aarhus Pride i samarbejde med Studenterhus Aarhus SAFE’N’PROUD - en siddende Pride koncert i Stakladen. Det bliver fantisk lineup med nogle af de bedste LGBT+ kunstnere, Danmark har at byde på!

 

Pga. covid-restriktioner er der desværre begrænsede pladser, så skynd dig at købe din billet. Billetten koster 125 DKK og inkluderer en stor fadøl eller sodavand.

Der vil være mulighed for at købe drinks i baren, og madvarer ved foodtrucks i gården.

 

COVID-19:

I Aarhus Pride vægter vi jeres sikkerhed højt, og forholder os derfor til COVID-restriktionerne og anbefalingerne. Der er derfor begrænsede billetter, og koncerten foregår siddende. Derudover påkræves coronapas ved indgangen og mundbind når man ikke sidder.

 

PROGRAM

13.00: Dørene åbner, og SCHAARUP byder jer velkommen med et lækkert DJ-sæt

13.30: Velkomst med Betty Bitschlap

14.05: Koncert: Reveal Party

14.55: Koncert: O/RIOH

15.25: Pause

16.00: Digt og tale: Elias Sadaq

16.10: Koncert: Jeuru

16.55: Koncert: Betty Bitschlap

 

Gennem eftermiddagen vil Betty Bitschlap gøre os den ære at være konferencier.

 

ARTISTER:

 

SCHAARUP:

SCHAARUP er en energisk og dedikeret Underground DJ fra København med 11 års erfaring. Hendes sets er historier, der tager dig ind i hendes univers og rører dit hjerte.

Ud over dit arbejde som DJ har SCHAARUP grundlagt HOUSEFRAU, et club concept der arbejder for mere diversitet i den elektroniske musikbrance ved at booke kvinder, nonbinære og queers fra rundt omkring i Europa.

 

Betty Bitschlap:

Betty Bitschlaps mission er at vise, at man kan være synligt queer og stadig mingle men mainstream musikindustrien. Med sine uhæmmede sangtekster og fierce musikvideoer inspirerer hun og sætter gang i festen!

 

Reveal Party:

Reveal Party fortæller historien om det mørke og mismod, der prægede sangskriver Emily Nyhuus i den periode, hvor hun ventede på at modtage hormonbehandling, så hendes udseende kunne passe med hendes køn. Men Reveal Party handler også om venskab, kærlighed, og personlig udvikling, og deres lys klinger af både melankoli og håb.

 

Elias Sadaq:

Elias Sadaq er en dansk-marokkansk digter, som i sin digtsamling GADESTREGER fortæller om kærlighed som muslim, homoseksuel, og minoritetsetnisk. I 2021 begav Elias sig ud på teaterscenen som dramatiker og skuespiller til den anmelderroste forestilling Den unge Elias' lidelser, der blev vist på folketeateret i København. Forestillingen bliver nu genopsat på teateret igen i august i forbindelse med Copenhagen World Pride 2021. 

 

JEURU:

Jeuru (Jay-Rue) er singer-songwriter født og opvokset i Queens, New York. Han startede med at synge i skolen og kirken, og begyndte at skrive sin egen musik som 16-årig. Han har siden fundet en måde at forbinde sin identitet som kunstner med sin musik, som blander R&B vokaler med Electronic-Soul, Experimentel R&B, samt Triphop.

 

O/RIOH:

O/RIOHs musik kan ikke defineres af genre-betegnelser. Den er defineret af energier – af eufori, vrede, lykke og forandring, og af samme årsag finder O/RIOH inspiration i alt fra pop-guruen Justin Bieber til den feministiske punk-rapper Peaches. Med hårde elektroniske beats, autotune-forvrængede vokaler og tekster om sex, penge, udmattelse og alt der imellem, laver O/RIOH musik, som skal få lytteren til at bevæge sig – både fysisk og mentalt.

Standardbillet

DKK 125,00