Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Hjælp os med at blive hørt!

Det danske formandskab af Nordisk Ministerråd skriver om seminaret:

"Viden om senfølger efter seksuelle overgreb er begrænset, og afholdelsen af en konference vil udgøre et væsentligt bidrag til at udveksle viden og erfaringer inden for Norden. Fokus for konferencens indhold vil være organiseringen af indsatserne i de nordiske lande og de hertil knyttede udfordringer og muligheder. Konferencen kan desuden bidrage til at bryde med tabuer, der omgiver senfølger efter seksuelle overgreb."

Del arrangementet på de sociale medier:

Donation

Der skal tales med os - ikke om os!

Indsamling til flybilletter så Spor og Utsattmann kan deltage i Nordisk Ministerråds seminar om senfølger efter seksuelle overgreb

I år har Danmark formandskabet for Nordisk Ministerråd og Grønland har ønsket at få temaet 'Voksne med senfølger af seksuelle overgreb' på dagsordenen - og det er jo utroligt positivt. Derfor afholdes der sidst i maj måned seminar med deltagelse af embedsmænd, praktikere og organisationer.

Desværre afholdes seminar på Grønland, hvilket betyder at mindre foreninger og organisationer som fx Spor og Utsattmann ikke har økonomisk mulighed for at deltage. Vi har simpelthen ikke kunne skaffe pengene til tre flybilletter!

Derfor samler vi ind, og takker for enhver støtte!