Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Tre aftener for par

Tidspunkt: onsdag d. 10. januar 2018 - onsdag d. 21. februar 2018
12 deltager(e)

Hvordan holder vi ud og sammen? - tre aftener for par i travle børnefamilier

Hverdagen i en børnefamilie kan være presset. Til tider endda meget presset. Vi skal nok klare det. Børnene får deres madpakker med. Tøjet er rent. Vi får afleveret dem til gymnastik, svømning og fodbold. Maden står på bordet, når de kommer hjem. Men det er ikke altid, vi voksne når at se hinanden. Tale sammen. Lytte.

I foråret tilbyder Sorgenfri Kirke tre aftener for par i travle børnefamilier. Vi får besøg af Søren Marcussen fra Center for Familieudvikling. Aftenerne kommer til at bestå af et vekselspil mellem undervisning og samtaleøvelser. Vi bliver præsenteret for et kommunikationsredskab, der skal fremme den konstruktive dialog i de efterfølgende samtaler. Mens undervisningen er fælles, arbejder de enkelte par alene med opgaverne. Ingen par skal altså fortælle andre kursusdeltagere om deres parforhold.

 Aftenerne er ikke parterapi. De er for jer, der gerne vil trænes i at kommunikere klart og konstruktivt sammen. De er for jer, der som par gerne vil holde fast i det gode, I har sammen. De er for jer, der gerne vil gøre noget for at undgå at blive presset for langt fra hinanden i en travl hverdag.

Datoerne for aftenerne er: 10/1, 24/1 og 21/2. Tidsrummet er kl. 19.30-22

Den samlede pris for alle tre aftener er 100 kroner per par.

Tilmelding på www.sorgenfrikirke.dk

For at sikre kvaliteten af aftnerne er deltagerantallet begrænset.

 Vil du have mere info? Kontakt Kathrine Johannesen på KACH@KM.dk eller tlf.: 2174004