Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Koncert med Vocal Line i Linå kirke

Tidspunkt: onsdag d. 14. december 2022 kl. 20:00
Registrering slutter onsdag d. 14. december 2022 kl. 19:59

Koret Vocal Line er et moderne a capella kor med 30 sangere, dirigeret af Jens Johansen.

Vocal Line blev dannet i 1991 og har opnået stor anerkendelse i hele Europa og den øvrige verden. Koret kan bryste sig af at have vundet en række store internationale priser.

Koret har et erklæret mål med at være frontløber i udviklingen af den rytmiske korsang, nationalt såvel som internationalt.

Gennem årene har Vocal Line konstant søgt at udvide grænserne for a capella musikken, og koret sigter mod et stadig højere musikalsk niveau. Vocal Line tager udgangspunkt i den danske kor-tradition. Herfra har koret udviklet en stærk personlig stil med elementer af pop, rock og jazz. Vocal Line formår som få andre at forene himmelstræbende, nordiske klange med personlighed og inderlighed. Dette kombineret med korets velklingende detaljerede og til stadighed eksperimenterende arrangementer får Vocal Line til gag på gang at fange og berøre publikum - ikke mindst takket være sangernes individuelle indlevelse og musikalitet, som på karakteristisk vis går op i en højere og særligt sammensmeltet enhed.

Del arrangementet på de sociale medier:

Billetter

DKK 150,00