Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Distriktsturnering 2019

Tidspunkt: lørdag d. 27. april 2019 kl. 10:30 - søndag d. 28. april 2019 kl. 15:15
Registrering slutter tirsdag d. 9. april 2019 kl. 21:29
5 deltager(e)

Ohøj sømand! Har du været ude hvor bølgerne skvulper højt, og båden vipper så du kun står fast med det halve træben? Hvis ikke, så har du nu chancen for at se om du har hvad det kræver at blive en rigtigt fisker på de syv have! Så skynd dig at rydde kalenderen og tag med på denne oplevelse!

Vi letter anker fra Thyregod station d. 27. april kl. 10:30 og lægger til bredden ved Kulsø spejdercenter d. 28. april kl. 15.15, hvor der er diplomoverrækkelse til de sejeste fiskere.

Medbring personligt udstyr og sørg for at du selv kan bære det. Vi bliver på fastlandet, så sørg for at have udstyr med til at overnatte i bivuak.

Foropgave: En rigtig fisker fanger naturligvis sine egne fisk, og derfor skal patruljen have lavet en funktionsdygtig fiskestang inden ankomst! Ellers bliver der tomme maver på dækket.

Fiskestimerne findes langt ude på det åbne hav, og det er derfor en god ide at tage en madpakke med til middagsmad lørdag.

Når vi har fanget en god stime med fisk, skal de naturligvis tilberedes på gastronomisk vis, så medbring derfor patruljekasse med alt hvad det kræver af udstyr til at lave en god portion mad til patruljen.