Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

DM I spejd 2020

Tidspunkt: fredag d. 1. maj 2020 kl. 18:00 - søndag d. 3. maj 2020 kl. 13:30
Registrering slutter mandag d. 30. marts 2020 kl. 22:00
7 deltager(e)

Hej spejder!

Tiden nærmer sig for DM i Spejder - En konkurrence hvor dig og dine patruljekammerater kan komme ud og benytte alle de spejderfærdigheder i hver uge øver hjemme i gruppen. Weekenden vil byde på både traditionelle og utraditionelle aktiviteter, og der vil blive nok at se til.

Kvalifikationen er først og fremmest en konkurrence. Konkurrencen er ikke kun for stræberpatruljen, men i høj grad en konkurrence som retter sig mod alle ambitionsniveauer. Udover konkurrencedelen vil der fredag aften også være mulighed for socialt samvær grupperne imellem.

Der vil være en konkurrence for juniorer, tropsspejdere og seniorer.

Er i gode nok under konkurrencen kvalificerer i jer til finalen. Vinder man finalen kan man kalde sig Danmarks sejeste spejderpatrulje indtil arrangementet igen bliver afholdt.

Check-in starter fredag d. 1. maj kl. 19:00, og det forventes, at patruljen møder inden kl. 20:30, da der afholdes lejrbål på centrene. Check-in er dog muligt indtil kl. 23:00. Konkurrencen slutter søndag d. 3. maj kl. 13:30. OBS: Vær opmærksom på, at det forventes, at spejderne har spist hjemmefra.

Ja tak - jeg vil gerne bestille 1 stk. DM hætte trøje

DKK 275,00