Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Ulvenes distriktsturnering

Tidspunkt: lørdag d. 25. maj 2019 kl. 12:00 - søndag d. 26. maj 2019 kl. 07:00
Afmelding mulig frem til onsdag d. 22. maj 2019 kl. 12:00
8 deltager(e)

OBS: Sluttidspunktet er søndag kl. 15:30 !

Så er det blevet tid til den årlige distriktsturnering. Det er søndag d 26/5. Vi tager sammen afsted til Svenstrup Naturskole i Borup, hvor vi skal konkurrere sammen med andre ulve grupper fra distriktet i forskellige spejderdicipliner. Vi mødes allerede lørdag sammen med dem, der skal til
Oak city rally.

Mens de andre laver deres biler køreklar, så bruger vi blandt andet tiden på at hygge og lave mad til alle. Efter aftensmad bliver der nok tid til lidt lejrbål, men ellers skal vi ikke for sent i seng, da vi alle sammen får en lang dag søndag. Vi skal være klar til afgang søndag morgen kl 8.00. Inden da skal hytten være ryddet op, vi skal have spist morgenmad og vi skal have lavet madpakker.

For at komme til Naturskolen i Borup vil vi meget gerne have nogle forældre til at køre os både ud og hjem. Hvis der er nogen, der kunne tænke sig at blive derude og give en hånd med sompostmandskab, så giv venligst Jørgen eller Mette besked. Man kommer ikke til at stå alene, der er altid 2-3 mand på en post. Adressen er Svenstrup naturskole, Ryeskovvej 1B, 4140 Borup. Når vi skal derud skal vi afsted kl 8.15, og når vi skal hentes, er det kl 15.00. 

Hvis der i øvrigt er nogen, der kunne tænke sig at bage lidt boller eller kage til os, ville det være dejligt. Meld venligst ind med dette på tilmeldingen.

På denne tur skal du medbringe: sovepose, liggeunderlag, evt hovedpude, toiletgrej, sovebamse, lidt skiftetøj, uniform, lille rygsæk, drikkedunk, jakke/regnjakke (tjek vejrudsigten) og gode sko til at gå i.

Hvis du ikke skal på distriktsturnering, men gerne vil overnatte, kan dette sagtens lade sig gøre, du skal bare hentes søndag morgen kl 8.00.
Vel mødt.

Mange ulvehilsener
Jørgen og Mette

Deltagere