Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Junior- og spejdertrop: Sommerlejr 2019

Tidspunkt: mandag d. 15. juli 2019 kl. 08:00 - søndag d. 21. juli 2019 kl. 13:45
Afmelding mulig frem til søndag d. 7. juli 2019 kl. 08:00
13 deltager(e)

Nu er den her !

Invitationen, som du har ventet på siden sidste sommer. Vi skal på sommerlejr junior- og trops­spejdere sammen. Turen går til Næshytten ved Bandholm på det nordlige Lolland. Hytten ligger direkte ud til vandet og Skifterne Skov, tæt ved Knuthenborg Safaripark, som vi har planlagt et besøg til. 

Du kan også glæde dig til badeture og andre vandaktiviteter, hejk med overnat­ning, besøg i byen Maribo, filmproduktion og ude-biograf, og god gammeldags spejderhygge med overnatning i telt og mad over bål.

Vi tager afsted mandag 15. juli og kommer hjem igen søndag d. 21. juli. Både ud og hjem har vi brug for forældre­kørsel, herunder kørsel med trailer. Vi mødes ved spejderhytten på Eriksvej, mandag d. 15. juli kl. 8.00, pakker bilerne og kører afsted mod Lolland.

Hjemturen er den 21. juli kl. 12.00 og vi vil bede de forældre, som kører, om at ankomme senest kl. 11.30. Adressen til Næshytten er: Reersnæs Strandvej 117, 4941 Bandholm. Ankomst til spejderhytten på Eriksvej bliver ca. kl. 13.45, hvor vi hjælpes ad med at få pakket ud og lagt al grej på plads og evt. hængt teltene op, hvis de er våde. Da både spejdere og ledere nok er lidt trætte, så vil vi meget gerne have hjælp fra jer forældre til dette.

Medbring: Vi rejser i spejderuniform og du kan få hjælp til, hvad du skal have med fra pakkelisten, - Tjek evt. også vejrudsigten. Du skal selv kunne bære din bagage, - ellers må du skippe en t-shirt og et par shorts eller lignende, - tit får man nemlig pakket lidt for meget med. Medbring også en madpakke med til formiddagsmad / tidlig frokost.

Du skal også medbringe en turrygsæk, som er egnet til dagtur og en hejk, hvor du skal have sovepose og liggeunderlag med. - Eventuelt kan du bruge din store spejderrygsæk, så medbring en plastiksæk til at opbevare den del af din bagage, som ikke skal med ud på tur.

Lommepenge: Du må maks. medbringe 400,- kr. til souvenirs, slik og is.

Mobiltelefon: Du må gerne medbringe mobiltelefon og evt. powerbank. Husk at hvis der opstår hjemve eller en konflikt, så løses den bedst sammen med lederne på lejren.

Skulle nogen have lyst til at sende en kage eller en portion boller med på turen, må I gerne skrive det på tilmeldingen.

Pris: 950,- kr. og dette inkluderer alle ture, samt adgang til og transport rundt i Knuthenborg.

Tilmeld dig årets fantastiske sommerlejr. Sidste frist er 15. juni.

Vi glæder os til at se dig.

Hilsen trop- og juniorlederne

Deltagere