Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Seniortrop: Kanosommerlejr

Tidspunkt: mandag d. 6. august 2018 kl. 07:30 - lørdag d. 11. august 2018 kl. 16:00
Registrering slutter lørdag d. 28. juli 2018 kl. 12:29
13 deltager(e)

Så går turen til Sveriges sydligste vildmark

Vi tager toget fra Roskilde til Immeln nord for Kristianstad. Her lejer vi kanoer og padler videre på søerne Immeln og Raslången. I løbet af lejren vil vi overnatte i Sveriges flotte natur, og der vil om aftenen også blive masser tid til hygge og sjov.  Turen bliver fuld af muligheder for at have det sjovt sammen med dine spejderkammerater, og det kan endda være at i skal ud og erobre jeres egen ø! Alt kan ske på kanotur i vildmarken!

Turen koster 750 kr. som betales ved tilmelding. Da det er nødvendigt at resevere kanoerne snart er det nødvendigt  med en hurtig tilmelding. Hvis du skal være sikker på at komme med skal du derfor tilmelde dig senest mandag d. 19 marts. Hvis du tilmelder dig efter denne dato afhænger din tilmelding af om det er muligt at skaffe flere kanoer, da det er højsæson for kanoudlejning. 

Turen slutter lørdag den 11 - august kl. 16, og ikke som anført onsdag.

Ledere på turen bliver Nanna og en eller flere af hendes ledervenner fra Gilleleje Gruppe. Spørgsmål vedrørende turen til Nanna 60845614 eller nep2797@hotmail.com.

Medbring:
Sovepose
Liggeunderlag 
Skiftetøj
Badetøj 
Regntøj, gummistøvler 
Lygte, kompas, kniv
Toiletsager, håndklæde, Solcreme og Myggebalsam
Spisegrej og viskestykke
Vandflasker (min 1 l)
Uniform
Gode sko til vandring
Lommepenge, svenske kroner eller kort.
Lille førstehjælpskit

Det er vigtigt at alt er pakket vandtæt. Evt. i drybag eller poser. 

Deltagere