Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Sejlerkursus for trop og senior

Tidspunkt: fredag d. 25. maj 2018 kl. 17:00 - søndag d. 27. maj 2018 kl. 16:15
Registrering slutter lørdag d. 12. maj 2018
Afmelding mulig frem til fredag d. 18. maj 2018
9 deltager(e)

Hej Spejdere og Seniorer !

OBS: Weekenden er fokuseret på sejlads. Så tag med hvis du vil sejle hele lørdag og noget af søndag. Og tør sejle i en optimist-jolle alene ! Ellers bliver det en lang weekend, hvis du blot kommer til at stå på broen og kigge på de andre.

OBS OBS: Kurset er samtidig med Oak City Rally. Så det er ikke muligt at deltage i begge dele ! - Lederne i Spejdertroppen har i år valgt ikke at lægger op til stor samlet deltagelse og bruger derfor ikke en række møder på sæbekassebiler. Men nogle trop-hold vil nok deltage alligevel, og de kan gøre dette sammen med ulveflok og juniortrop.

Om Sejlerkurset:

På sommerlejren i 2016, prøvede en del af os, at sejle i optimistjoller for første gang. Det var sjovt ! Og mange ville gerne prøve dette igen.

Vi har derfor bedt ArresøCenteret om at arrangere en hel weekend, hvor vi skal sejle og lære en masse. For dette tager de 450,- pr. person, og det er jo en del mere end, hvad Roskilde Gruppe normalt bruger på spejderweekender. Så vi kræver egenbetaling på 150,- pr. person. (Og evt. afbud skal ske senest 1 uge før, altså fredag 18/5, da vi hæfter for dem der er tilmeldt der.)

Program for weekenden:

Vi mødes på Eriksvej fredag kl. 17:00 og køres af flinke forældre til ArresøCenteret (Auderød Byvej 4, 3300 Fredriksværk).

Fredag aften går med madpakkespisning, indkvartering, sejler-teori og hygge.

Lørdag og søndag skal der sejles mest muligt !

Og søndag eftermiddag uddeles der mærker for bestået kursus, og kl. 15:15 kører flinke forældre os retur til Roskilde, hvor vi slutter af kl. 16:15.

Læs mere

denne invitation kan du læse mere om programmet for weekenden. Og hvad du skal medbringe ! (Men information vedr. pris og tilmelding gælder ikke for Roskilde Gruppe)

Spejderhilsen

/Bo & Bente, samt øvrige ledere i spejder- og senior-trop

Deltagere