Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Juniortroppen: Fastelavnsgudstjeneste 2020

Tidspunkt: lørdag d. 22. februar 2020 kl. 10:00 - lørdag d. 22. februar 2020 kl. 13:00

Jakobskirken

13 deltager(e)

I 2019 tog juniorspejderne ansvar for flere opgaver til årets fastelavnsgudstjeneste i Jakobskirken. De optrådte med Jesu Dåb, bad indgangsbønnen, samt kommenterede til den flotte kostume-catwalk med alle de udklædte. Det gjorde de alt sammen helt fantastisk, med stort engagement og stor ansvarsfølelse.

I år falder fastelavnsgudstjenesten d. 22. februar, hvilket er den anden lørdag i vinterferien. Derfor får I denne tilmelding, således at vi kan finde ud af, hvor mange af juniorspejderne, som har lyst til og mulighed for at deltage. Især vil jeg bede jer om at være grundige med også melde fra, hvis I ikke deltager.

Ligesom sidste år er forældre og søskende velkomne til at deltage, der er ingen tilmelding. Gudstjenesten starter kl. 10.30 og når den er slut bliver der slået katten af tønden udenfor,hvorefter der er fastelavnsboller i kirken. Arrangementet slutter kl. 13.00.

Deltagere