Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Ulvene skal på MUST med Zootropolis

Tidspunkt: fredag d. 1. juni 2018 kl. 17:30 - søndag d. 3. juni 2018 kl. 14:30
Registrering slutter mandag d. 21. maj 2018 kl. 22:29
Afmelding mulig frem til mandag d. 21. maj 2018 kl. 21:00
7 deltager(e)

Kære ulve,

Så er tiden kommet til vores årlige tur til Næsbycenteret, hvor vi følger en masse andre spejdere i vores alder fra andre spejdergrupper og korps.

Forårets MUST er 1.-3. juni 2018 og  har temaet: Zootropolis

Vær’ med til at følge Judy Hopps’ udvikling fra gulerodsavler på landet til betjent i storbyen. Men da rovdyr fra storbyen Zootropolis begynder at forsvinde sporløst og Judy bliver sat på sagen med sin makker Nick, går det for alvor løs!
Under weekenden vil vi se skuespil med blandt andet Judy Hopps og Nick. Vi skal hjælpe Judy Hopps på forskellige aktiviteter på hele weekenden og se, om det lykkes Judy Hopps med hjælp fra jer at få fundet frem til, hvorfor rovdyrerne forsvinder fra storbyen Zootropolis.

De der deltager i denne weekendtur - hele weekenden fra fredag eftermiddag til søndag middag - får man et mærke, når vi kommer hjem fra Næsbycenteret. 

Vi skal have hjælp af forældre til at køre os frem og tilbage til spejdercenteret. Fredag kl. 17:30 mødes vi på Eriksvej og kører til Næsby og søndag skal dem, der melder sig til kørsel, være på Næsbycenteret (Skelbyvej 126, 4171 Glumsø) kl. 13:00, da vi lige skal have hjælp til at tage nogle telte ned inden vi skal hjem. Vi er hjemme igen på Eriskvej kl 14:30.

Når I melder jer til kørsel skal I indtaste hvor mange børn/voksne I kan have plads til i bilen inkl. Jeres eget barn ekskl. Jer selv/føreren.

Eks. Hvis I har 5 pladser i bilen med sele skal i skrive 4 pladser da i selv optager en plads som fører af bilen.

Pakkeliste:
Sovepose, liggeunderlag, lommelygte, sovebamse, nattøj, 2 ekstra sæt tøj, ekstra strømper, ekstra underbukser, spisegrej: flad og dyb tallerken, kop/folde kop, kniv, gaffel, spiseske, teske, 2 viskestykker; toilettaske med tandbørste, tandpasta, solcreme, myggespray, lille håndklæde, evt. hårbørste. Gode sko at gå i da vi skal gå meget hver dag. Regntøj og gummistøvler uanset om de har lovet regn. Lille turrygsæk og drikkedunk.


Vi sørger for snacks og hygge, så i skal ikke sende slik med jeres børn da de får masser af sukker på weekendturen.

På denne tur deltager Sofie og Kurt som ledere og I kender dem jo fra jeres bæver eller ulvetid sidste år.

Vi glæder os til at få en dejlig og spændende weekend med jer!

Sidste frist for tilmelding er den 31/5-2018 kl.21.00 

Ulvehyl
Medhjælperne, ulvelederne, Kurt og Sofie

Deltagere