Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Ulvenes Oak City Rally

Tidspunkt: lørdag d. 25. maj 2019 kl. 12:00 - søndag d. 26. maj 2019 kl. 15:30
Afmelding mulig frem til onsdag d. 22. maj 2019 kl. 12:00
17 deltager(e)

Så nærmer tiden sig for Oak city rally. Selve løbet er søndag d 26/5, men vi mødes allerede om lørdagen kl 12 for at lægge sidste hånd på bilerne. Hvis I lige mangler en lille pude, en kurv eller en lille dims, så er det nu den skal med, så vi kan sætte den på. Husk på selve Oak city behøver I ikke have uniform på, det bliver for varmt, men tørklædet skal I have på.

Ellers kommer lørdagen til at gå med hygge, vi laver sammen frokost, aftensmad og måske et lille lejrbål. Vi kravler tidligt i poserne, da vi alle får en lang dag om søndagen. Vi skal tidligt op, da vi skal køre mod Farum st senest kl 8.00. Inden afgang skal vi have ryddet op i hytten, have spist morgenmad og have lavet madpakker.

Kl 8 håber vi, at der er et par forældre, der vil komme og køre os til Farum, gerne en med trailer, så vi også kan få sæbekassebilerne med. Vi håber ligeledes, at dem der kører op, bliver og kører os hjem igen fra Egemosecenteret, da det er en lang tur at køre. I øvrigt er der masser at se på som tilskuer. Det plejer at være en fornøjelig dag. 

Ud over kørsel kunne vi godt tænke os lidt kage og boller til at hygge os med. Meld gerne ind på tilmeldingen. 

På denne tur skal du medbringe: sovepose, liggeunderlag, evt hovedpude, toiletgrej, sovebamse, lidt skiftetøj, spejdertørklæde, lille taske,  drikkedunk, let trøje/regnjakke til turen søndag (tjek vejrudsigten) og gode sko til at gå/løbe i.

Hvis du ikke skal på Oak city, men gerne vil overnatte, er det også muligt. Du skal så bare hentes kl 8.00 søndag morgen.

Vel mødt.

Mange ulvehilsener
Jørgen og Mette

Deltagere