Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Superhelte-weekend

Tidspunkt: fredag d. 27. februar 2015 kl. 18:30 - søndag d. 1. marts 2015 kl. 15:00
Afmelding mulig frem til torsdag d. 26. februar 2015
12 deltager(e)

Show me what you can!hero, super, superman icon

Det er nu tid til årets absolut fedeste tropstur!

Er du klar til en spændende weekend med fuld fart på? Så skal du med på superweekend! Vi skal ud og opleve det uventede! Så gør dig klar til anderledes madlavning, patruljearbejde med fuld knald på!, spejderaktiviteter med en ny vinkel, samarbejde af nødvendighed, pressede situationer, nye sovesteder, alt for meget sjov, godt med udklædning og nye bekendtskaber!

Hvornår: Fredag d.27/2 til Søndag 1/3

Hvor: Vi mødes på Hestetorvet i Roskilde fredag kl.18:30

Hvordan: Du skal kunne bære og gå med din weekend oppakning til vores bestemmelsessted hvor vi vil ankomme fredag nat. Du skal have spist hjemmefra så du kan klare dig uden mad til fredag nat. Der vil være aktiviteter på vejen hvor man kan tage tasken af mens aktiviteten står på men du skal stadig kunne bære din taske et godt stykke vej

Medbring: Personlig oppakning til en weekend udenfor, husk at medregne det dejlige danske forårsvejr. Lommelygte (gerne pandelygte) Kniv, Spisegrej, Badetøj, Sovepose, evt. lagenpose og liggeunderlag .

Hvad: Dette er en weekendtur for Roskilde Gruppes tropsspejdere samt Walburris Gruppes Tropspejdere.

Afslutning: Turen afsluttes på Hestetorvet, hvorefter spejderne fra Roskilde Gruppe går til Jakobskirken for at slutte sig til Gruppemødet, indtil dette forventes at slutte omkring kl. 15:00.

Hilsen Oliver Zinck Henriksen & Mette Ihde

Kontakt Mette hvis behov for yderligere info: 
Mobil: 29473967 & Mail: ihdejubii@gmail.com