Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Aflyst: Senior: 24-timer med selvudløser

Tidspunkt: lørdag d. 14. marts 2020 kl. 10:00 - søndag d. 15. marts 2020 kl. 12:00
Afmelding mulig frem til mandag d. 9. marts 2020 kl. 19:00
1 deltager(e)

Hej Seniorspejdere og rovere :)

24 timer med selvudløser er en 24 timer lang konkurrence på Instagram, hvor dig og din patrulje skal tage en masse billeder! Hver time vil der være en ny kategori, i skal tage et billede indenfor. Desuden vil der løbende komme ekstraopgaver, der kan skaffe dig og din patrulje endnu flere point. Der er to kategorier, man kan tilmelde sig i, den ene er for juniorog tropspejder, og den anden er for senior+.

Jo bedre og mere kreativt et billede dig og din patrulje tager, desto flere points får I. Der vil være tre vindere i alt, en for bedste patrulje hos junior/trop, og en for bedste patrulje hos senior+, og den sidste er for det bedste billede!

Det er selvfølgelig gratis at deltage, og efter weekenden vil alle deltagere få tilsendt et fedt mærke, så I kan huske dette helt fantastiske døgn resten af jeres dage som spejdere! Igen i år kommer alt til at foregå over Instagram, så gå allerede nu ind og følg os på “24timer_med_selvudloeser.” Minimum en fra patruljen skal derfor have Instagram, og ellers kan en leder måske hjælpe jer med at oprette en bruger derpå. Det er her ekstraopgaverne vil blive delt, og her jeres billeder skal deles.

En patrulje skal bestå af minimum 3 personer, og alle i patruljen skal være fra samme kategori.
Det vil sige, at man må ikke have 3 juniorer og 1 senior i en patrulje, men man må gerne have 3 juniorer og 2 tropspejdere. Dog må der maksimalt være 7 personer i hver patrulje.


Tidspunkt: Vi mødes på Eriksvej lørdag d. 14. marts klokken 10:00, og løbet starter kl 11:00.
Løbet slutter igen søndag d. 15. marts kl. 11:00, så vi er ca. færdige kl. 12:00.

Vi ved endnu ikke hvor vi skal holde til og overnatte i weekenden. Måske Eriksvej, måske Vindinge, og måske et helt tredie sted.

Medbring sovepose og underlag, samt hvad du ellers tror der kan blive brug for. Også de mere kreative og hyggelige ting !
Samt selvfølgelig mobil, evt. kamera/GoPro, masser af PowerBank, og måske computer hvis noget skal PhotoShop'pes eller redigeres på anden vis.

Og CYKEL ! - Vi forestiller os at vi måske skal lidt rundt for at kunne tage gode billder de helt rigtige steder.

Spejderhilsen
/Bo & Kenneth

Deltagere