Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Roskilde Fjords sølvtøj og andre arter

Tidspunkt: tirsdag d. 6. februar 2018 kl. 18:00
Registrering slutter søndag d. 4. februar 2018 kl. 17:59

Restaurant Store Børs

51 deltager(e)

Keld Juul Michaelsen er fra www.fabulousflyfishing.dk og holder et foredrag om sine erfaring ift. Roskilde Fjorde havørreder. Du vil bl.a. høre om strategi, grej, agn- og pladsvalg både til flue og spin. Keld vil også komme ind på, hvordan du er dækker ind mht. valg af endegrej og er så omskiftelig som mulig for større succes i dit fiskeri.

Samme aften vil Henning Pedersen som er Sportsfiskerens lokalredaktør fortælle om sit fiskeri fra pontonbåd efter fjordens andre arter men selvfølgelig også havørreder. Han vil komme med tips og tricks ift. dette fiskeri samt valg af endegrej. Pontonbåd, ekstraudstyr samt sikkerhed mm.

Vi starter aftenen med en lækker ret serveret af Store Børs, og efterfølgende er der kaffe. Drikkevarer kan købes særskilt.

Prisen for foredrag, mad og kaffe er kr. 200,-

Er du ROLK medlem, koster foredraget 175 kr.

Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig hurtigt.

Skabelon for event med to billettyper.

Det kan defineres, hvad billetterne kaldes (f.eks. vosken- og børnebilletter) og hvad de koster hver især, samt hvor mange billetter, der udstedes til salg i alt og hvor mange billetter, der kan købes i hver enkelt transaktion.

Del arrangementet på de sociale medier:

Medlem af ROLK - billet

DKK 150,00

+ gebyr DKK 5,75

Billet uden ROLK medlemskab

DKK 200,00

+ gebyr DKK 6,00